آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۵۷۹۲
استاندار بوشهر:

دفاتر و حساب‌های پتروشیمی‌ها به استان منتقل شود

استاندار بوشهر گفت: انتقال دفاتر و حساب‌های شرکت‌های وابسته به هلدینگ خلیج فارس به استان، باعث رونق اقتصادی و افزایش بهره‌وری می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، ارسلان زارع در دیدار با مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس گفت: تحقق این مهم ضمن صرفه‌جویی در هزینه‌ها، افزایش بهره‌وری اداری، پیشگیری از جرائم مالیاتی، موجب اشتغال فارغ‌التحصیلان استانی و رضایت مردم میزبان می‌شود.

وی یادآور شد: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام سال " سرمایه‌گذاری برای تولید " نامگذاری شده که باید با استفاده از ظرفیت‌های موجود برای تحقق عملی شعار سال اهتمام شود.

زارع تصریح کرد: استان بوشهر دارای ظرفیت بالایی در حوزه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی است و بدیهی است ما از این مجموعه بزرگ یعنی هلدینگ خلیج فارس نیز حمایت می‌کنیم تا برای تحقق شعار سال بیش از پیش موفق باشند.

استاندار بوشهر گفت: افزایش سهم اشتغال جوانان استان و استفاده از نیروهای با دانش و مجرب در بدنه مدیریتی شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ نیز مورد تاکید قرار دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار