آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۶۳۴

آغاز عملیات گسترده محیط‌زیستی در کرمانشاه/مقابله با جوندگان، زوائد بصری و علف‌های هرز صورت می‌گیرد

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری کرمانشاه از آغاز عملیات گسترده برای ارتقاء بهداشت و زیبایی منظر شهری همزمان با شروع فصل گرما خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سجاد یزدانی معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری کرمانشاه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: با توجه به افزایش دمای هوا و شرایط اقلیمی، طعمه‌گذاری علیه جوندگان موذی در مناطق مختلف شهر کرمانشاه آغاز شده است. این طرح با هدف کنترل جمعیت موش‌ها و پیشگیری از انتقال بیماری‌ها انجام می‌شود.

وی افزود: عملیات طعمه‌گذاری به‌صورت برنامه‌ریزی‌شده در نقاط پرخطر، مکان‌های عمومی، معابر اصلی و حاشیه کانال‌های روباز با نظارت کامل کارشناسان بهداشت محیط در حال انجام است.

معاون شهردار کرمانشاه همچنین از تشدید برخورد با تابلوهای تبلیغاتی غیرمجاز در سطح شهر خبر داد و گفت: در هفته گذشته تعداد قابل‌توجهی از تابلوهای بدون مجوز که باعث زوائد بصری معابر شده بودند، جمع‌آوری شدند.

یزدانی ادامه داد: این اقدامات با همکاری سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری انجام شده و هدف آن بهبود جلوه‌های بصری و نظم‌دادن به تبلیغات صنفی در کرمانشاه است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از آغاز عملیات پاک‌سازی علف‌های هرز از سطح پیاده‌روها، بلوارها و معابر عمومی خبر داد و گفت: این عملیات با مشارکت نیروهای فضای سبز شهرداری در تمامی مناطق هشت‌گانه در حال اجراست.

معاون محیط زیست و خدمات شهری همچنین از آغاز شست‌وشوی انهار و کانال‌های دفع آب‌های سطحی خبر داد و گفت: این اقدامات برای جلوگیری از انسداد مسیرها و بوی نامطبوع، همزمان با شروع فصل گرما در دستور کار قرار گرفته است.

یزدان بیان کرد: در همین راستا، عملیات کدگذاری و پلاک‌گذاری کلیه مخازن زباله سطح شهر نیز آغاز شده و تاکنون بیش از ۳۸۰۰ مخزن با کد مخصوص و شناسنامه، ثبت و مشخص شده‌اند.

وی در پایان تأکید کرد: این اقدامات در قالب طرح‌های جامع خدمات شهری با هدف ارتقای بهداشت عمومی، مدیریت پسماند و افزایش رضایتمندی شهروندان با جدیت ادامه خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار