آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۷۴۵

استاندار همدان: حج فرصتی برای همدلی و توسعه همدان است

استاندار همدان گفت: همکاری با سازمان حج و هواپیمایی در پروازهای حج، باعث تقویت زیرساخت‌های هوایی شده و حج فرصتی برای همدلی و توسعه استان است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمید ملانوری‌شمسی در نشست با کارگزاران حج همدان با تشریح برنامه‌های استان برای تقویت زیرساخت‌های حمل‌ونقل هوایی گفت: تقویت این بخش اولویت ماست، چراکه علاوه بر پوشش بهتر سفرهای حج، سفرهای داخلی و خارجی را نیز تسهیل می‌کند.

وی افزود: در تلاشیم پروازهای بیشتری به همدان اضافه کنیم و با همکاری سازمان هواپیمایی، برخی پروازهای موقتی مجدد برقرار خواهد شد.

استاندار همدان این استان را مقصدی گردشگری با ظرفیت‌های فراوان دانست و بر مدیریت چالش‌ها در مسیر توسعه تأکید کرد.

وی گفت: سفرهای حج فرصتی برای پرداختن به موضوعات معنوی، اجتماعی و اقتصادی است و باید از این فرصت‌ها برای ارتقای آگاهی و توسعه استفاده کرد.

ملانوری‌شمسی به ظرفیت‌های استان در معادن، کشاورزی و گردشگری اشاره و همدان را قطب تولید گیاهان دارویی با ۱۳۰۰ گونه معرفی کرد.

وی افزود: همدان با معادن غنی و محصولات کشاورزی با کیفیت، پتانسیل بالایی برای رشد اقتصادی دارد و به‌عنوان پایتخت تمدن ایران شناخته می‌شود.

استاندار همدان بر معرفی ظرفیت‌های همدان در داخل و خارج کشور برای جذب سرمایه‌گذاری تأکید کرد و گفت: مذاکرات خوبی با فعالان داخلی و خارجی داشته‌ایم.

وی اظهار کرد: توسعه استان نیازمند همکاری همه‌جانبه است و ما باید از هر فرصت برای حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بهره ببریم.

ملانوری‌شمسی ابراز امیدواری کرد که با تقویت زیرساخت‌ها و همکاری بخش خصوصی، همدان به مقصدی مهم در حوزه‌های مختلف تبدیل شود.

وی افزود: مسائل معیشت و اشتغال، به‌ویژه برای جوانان، اولویت است و باید فرصت‌هایی برای رسیدن مردم به رفاه ایجاد شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار