آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۷۱۵۰

زمین مدارس طرح مسکن ملی در ایلام تأمین شد

مدیرکل نوسازی مدارس ایلام از تأمین زمین و اعتبار مدارس مسکن ملی و آغاز ساخت مدرسه اوتیسم خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جلال حمره اظهار کرد: در نشست دو هفته پیش شورای آموزش و پرورش استان به ریاست استاندار، مسائل مهمی از جمله تامین زمین مدارس واقع در مکان‌های مسکن ملی و همچنین احداث مدرسه اوتیسم بررسی و در آن، مقرر شد این موضوع توسط رئیس سازمان برنامه‌ریزی استان و معاون عمرانی پیگیری شود.

وی گفت: تاکنون دو نشست در حوزه ریاست سازمان برنامه و بودجه استان با هدف رفع مشکل تامین زمین و تخصیص اعتبار ساخت فضاهای آموزشی در پروژه‌های مسکن ملی برگزار شده است.

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس ایلام ابراز کرد: خوشبختانه با تلاش و پیگیری مشکل تامین اعتبار این مدارس رفع شده و به‌زودی ساخت مدارس در این مناطق آغاز خواهد شد.

حمره افزود: زمین مربوط به مدارس واقع در پروژه‌های مسکن ملی نیز قرار است با هماهنگی‌ تحویل داده شود و بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، این اقدام ظرف این هفته نهایی می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار