انفجار خانه‌ای مسکونی در شیراز
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۷۷۴۹

انفجار خانه‌ای مسکونی در شیراز

رئیس سازمان آتش‌نشانی شیراز از انفجار یک واحد مسکونی در خیابان روزبهان خبر داد و گفت: این حادثه در طبقه اول ساختمان دو طبقه رخ داد و یک نفر از زیر آوار نجات یافت.

انفجار خانه‌ای مسکونی در شیراز

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، هادی عیدی‌پور با اشاره به شنیده شدن صدای انفجار در شیراز گفت: این صدا مربوط به انفجار یک واحد مسکونی بوده است.

وی ادامه داد: در ساعت ۱۳:۵۰ یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ماه حادثه انفجار در خیابان روزبهان شیراز به مرکز ۱۲۵ آتش نشانی شیراز اعلام شد.

رئیس آتش نشانی شیراز افزود: به محض دریافت گزارش تیم‌های عملیاتی و امداد نجات به همراه سگ‌های زنده‌یاب به محل حادثه اعزام شدند.

عیدی پور گفت: انفجار در طبقه اول یک ساختمان دو طبقه رخ داده است که ساختمان کاملاً ریزش کرده و یک نفر زیر آوار محبوس شده بود که با تلاش تیم‌های عملیاتی آوار برداری آغاز و فرد مورد نظر از زیر آوار بیرون آورده شد.

رئیس سازمان آتش نشانی شیراز تصریح کرد: در حال حاضر تیم‌های اورژانس در حال بررسی جسمی فرد بیرون کشیده شدن از زیر آوار هستند تا رسیدگی به این موضوع انجام شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار