معاون فرماندار سنندج: لزوم ساماندهی نانواییهای متخلف

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، علیاشرف مرادی روز دوشنبه در جلسه شورای آرد و نان شهرستان سنندج با محوریت بررسی مشکلات نانوایان و نظارت بر کیفیت نان، بر لزوم پیشگیری از مصرف احتمالی آردهای تاریخ گذشته تاکید کرد و گفت: تمام خبازیها موظفند آرد مورد نیاز خود را فقط از طریق شرکت غله و کارخانجات آردسازی دارای مجوز تهیه کنند.
وی با اشاره به نارضایتی شماری از شهروندان از کیفیت و وزن نان تولیدی و عدم رعایت نرخهای مصوب از سوی برخی نانوایان، خواستار ساماندهی و نظمبخشی به فعالیت خبازیها شد.
معاون برنامهریزی فرماندار سنندج بر لزوم افزایش تعداد بازرسان و گسترش دفعات بازرسیها توسط اداره کل صنعت، معدن و تجارت تاکید و اضافه کرد: بهبود نظارت میتواند نقش موثری در ارتقای خدمات نانواییها و رضایتمندی عمومی ایفا کند.
مرادی با بیان اینکه سلامت شهروندان بسیار مهم است، به نارضایتی اخیر نانوایان از کیفیت پایین آرد نیز اشاره کرد.
وی یادآور شد: اداره کل غله موظف است با نظارت دقیقتر بر عملکرد کارخانههای آردسازی، نسبت به ارتقای کیفیت آرد تولیدی اقدام کند.