آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۸۱۷۰

دستگیری ۵۵ محکوم فراری در خمینی‌شهر

سرپرست انتظامی خمینی‌شهر گفت: ۵۵ محکوم فراری توسط مأموران این شهرستان دستگیر شدند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ هوشنگ ابراهیمی اظهار کرد: طرح شناسایی و دستگیری محکومان متواری در دستور کار مأموران فرماندهی انتظامی شهرستان خمینی شهر قرار گرفت.

وی افزود: در این طرح که به مدت ۱۵ روز انجام شد تعداد ۵۵ محکوم متواری و تحت تعقیب مراجع قضائی شناسایی، دستگیر و برای اجرای احکام خود تحویل مرجع قضائی شدند.

سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان خمینی شهر ادامه داد: افراد مذکور بیشتر به اتهام جرائم سرقت، حمل و نگهداری مواد مخدر، کلاهبرداری، ضرب و جرح عمدی و جرائم مالی از سوی مراجع قضائی محکوم و تحت تعقیب بودند که با هوشیاری و اقدام به موقع مأموران دستگیر شدند تا به جرائم انان رسیدگی شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار