جشنواره غذاي دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند صبح امروز با معرفی نفرات برتر پایان یافت.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، صبح امروز از نفرات برتر جشنواره غذاي دانشجويي دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تقدیر شد.
جشنواره غذاي دانشجويي به مناسبت گراميداشت هفته خوابگاهها در محل سلف سرويس دانشگاه علوم پزشكي برگزار شد.
در اين جشنواره شش گروه از دانشجويان دختر خوابگاهي به رقابت پرداختند و در پايان با توجه به امتيازات داده شده از سوي داوران سه گروه منتخب شدند.
طعم و ظاهر، پيش غذا و دسر و ارزش غذايي از شاخصهای ارزیابی گروههای دانشجویی بود.
گروه گل بنفشه باامتياز 78 و غذاي كشك و بادمجان و پيراشكي سبزيجات اول شد و گل پامچال با امتياز 77 و غذاي سالاد الويه و آش ماست و ماكاروني در جایگاه بعدی قرار گرفت.
گروه گل نسترن با امتياز 74 و غذاي اردور قارچ و آش ماست نیز در جایگاه سوم جشنواره غذاي دانشگاه علوم پزشکی بیرجند قرار گرفت./انتهای پیام/