دستگیری قاچاقچی چوب تاغ در اشتهارد پس از ۴۸ ساعت کمین / منابع طبیعی در خط مقدم مبارزه با تخریب اکوسیستم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۸۹۲۹

دستگیری قاچاقچی چوب تاغ در اشتهارد پس از ۴۸ ساعت کمین / منابع طبیعی در خط مقدم مبارزه با تخریب اکوسیستم

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری اشتهارد از دستگیری یک قاچاقچی چوب تاغ در تاریخ ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ خبر داد و تأکید کرد: با هرگونه تخلف در عرصه منابع طبیعی به‌ویژه قاچاق چوب قاطعانه برخورد خواهد شد.

دستگیری قاچاقچی چوب تاغ در اشتهارد پس از ۴۸ ساعت کمین / منابع طبیعی در خط مقدم مبارزه با تخریب اکوسیستم

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، بهزاد اصلان پنجه، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان اشتهارد از اجرای موفق عملیات دستگیری یک قاچاقچی چوب تاغ در این شهرستان خبر داد و گفت: این عملیات پس از ۴۸ ساعت پایش، کمین و برنامه‌ریزی دقیق توسط نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی به نتیجه رسید.

وی افزود: قاچاقچی مذکور که با خودروی سواری پراید در حال انتقال مقادیر قابل توجهی چوب تاغ بود، پس از شناسایی و تعقیب در یکی از محورهای شهرستان، توسط مأموران یگان حفاظت دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به مأموران کلانتری ۱۱ اشتهارد تحویل داده شد.

اصلان پنجه با اشاره به اهمیت تاغزارهای شهرستان گفت: درختان تاغ به‌عنوان منابع ارزشمند طبیعی، نقشی حیاتی در حفظ اکوسیستم منطقه، مقابله با بیابان‌زایی و کاهش ریزگردها دارند. قاچاق این چوب‌ها نه‌تنها یک جرم زیست‌محیطی است، بلکه تهدیدی جدی برای سلامت عمومی نیز به شمار می‌رود.

رئیس اداره منابع طبیعی اشتهارد همچنین با تاکید بر برخورد قاطع با متخلفان افزود: ما با هیچ فرد یا گروهی که به دنبال بهره‌برداری غیرمجاز از منابع طبیعی باشد، مماشات نخواهیم کرد. مبارزه با سودجویان و قاچاقچیان منابع طبیعی اولویت جدی ماست.

وینقش رسانه‌ها و مردم را در پیشگیری از چنین جرایمی حیاتی دانست و گفت: اطلاع‌رسانی گسترده و آگاهی‌بخشی توسط رسانه‌ها، و همچنین گزارش‌های مردمی به سامانه‌های ۱۵۰۴ و ۱۳۹، می‌تواند بازوی توانمندی برای نیروهای یگان حفاظت در مقابله با قاچاق منابع طبیعی باشد.

پربازدیدترین آخرین اخبار