آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۷۲۹
در پاسخ به دانشجو مطرح شد؛

پرونده فساد در فوتبال رفسنجان به روایت رییس هیات فوتبال استان کرمان

رییس هیات فوتبال استان کرمان آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال باشگاه رفسنجان را اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدی جهانشاهی رئیس هیئت فوتبال استان کرمان در نشست خبری در محل سالن کنفرانس اتاق بازرگانی کرمان در پاسخ به سوال دانشجو در مورد آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال رفسنجان، گفت: به دلیل محرمانگی‌ها تا قوه قضاییه رای ندهد و فدراسیون فوتبال نمی‌تواند در این خصوص اظهار نظر نماید. 

او افزود: من به عنوان رییس هیات استان در جریان برخی مسائل هستم و پرونده‌ای نیز در کمیته اخلاق فدراسیون تشکیل شده و ٨ نفر نیز به دادگاه احضار شده‌اند.

او اعلام کرد: در این موضوع از یک طرف بحث قضایی و از طرف دیگر بحث ورزشی مطرح است؛ در حال حاضر آنچه ما از این پرونده می‌دانیم همان است که سخنگوی قوه اعلام کرده است؛ باید منتظر رای نهایی دادگاه ماند.

جهانشاهی در مورد ضرورت شفافیت در اداره باشگاه‌های ورزشی نیز گفت: شفافیت امر خوبی است در همه جای جهان هم وجود دارد؛ باشگاه‌ها برای اینکه مجوز حرفه‌ای بگیرند یکی از مسائل مهم شفافیت مسائل مالی است، که راستی آزمایی هم می‌شود.

او بیان کرد: طبق نظر کنفدراسیون آسیا، باشگاه‌های فوتبال باید نه بدهی مالی داشته باشند، نه پرونده باز داشته باشند، نه پول نامشروع کسب کرده و حتی کارپرداز باشگاه نیز باید فرد سالمی از نظر فعالیت اقتصادی باشد.

رئیس هیئت فوتبال استان کرمان گفت: باشگاه مس رفسنجان ۳ سال است که مجوز باشگاه حرفه‌ای را دریافت نکرده است؛ مالکان باشگاه‌ها باید حافظ منافع خودشان باشند تا فساد شکل نگیرد؛ برخی اوقات در پشت پرده اتفاقاتی می‌افتد که مالک باشگاه خبر ندارد.

او تاکید کرد: جامعه باید آنقدر فضا را سنگین کند تا کسی جرات انجام فساد را پیدا نکند؛ باید هزینه انجام فساد مالی افزایش یابد.

وی سپس اعلام کرد: هیات‌های فوتبال از دخالت در امور باشگاه‌ها منع هستند، زیرا تضاد منافع است.

جهانشاهی گفت: زیر ساخت‌های شهر کرمان در حوزه ورزش مناسب نیست و کرمان جزو مناطق محروم است؛ باید باشگاه‌ها یک پیوستگی با مردم داشته باشند و درک صحیح داشته باشند که در نهایت تبدیل می‌شود به سرمایه.

وی در مورد برگزاری مسابقات برجسته فوتبال نیز بیان کرد: در کرمان باید حداقل سه هتل ٥ ستاره تاپ وجود داشته باشد که هم اکنون فقط یک هتل در این تراز وجود دارد.

رییس هیات فوتبال استان کرمان افزود: ۲۹ کلاس مربی گری طی سال قبل برگزار شده است و در زمان من ۵۸ دوره در مجموع برگزار شده که از این حیث در رتبه سوم کشور هستیم؛ همچنین ۵۰ نفر به مربیان سطح A اضافه و در منوجان کلاس سطح B برگزار شد.

او با اشاره به اینکه باشگاه‌ها باید اصالت فرهنگی داشته باشند، تاکید کرد: هنوز از سوی دولت و مجلس طرح نظام باشگاه داری مصوب نشده است و با مشکلاتی مواجه هستند؛ باشگاه‌ها باید به نیرو‌های بومی بیشتر بها بدهند.

رییس هیات فوتبال کرمان تصریح کرد: چالش جدید فوتبال کشور این است که هر کس به استادیوم می‌آید، باید روی صندلی بنشیند و باید نظم به استادیوم برگردد. 

او گفت: هرچند کرمان جزء کم حاشیه‌ترین‌ها بوده، اما یکی از خطوط قرمز اعلام شده این است و اگر الزامات رعایت نشود، میزبانی از استان‌ها گرفته می‌شود.

وی اظهار کرد: بایستی رسانه‌ها با کمک کارشناسان کمک کنند تب سالم فوتبال در جامعه بالا باشد و با نظرات درست کارشناسان این وضعیت ارتقا یابد؛ هیئت فوتبال کرمان یکی از هیئت‌های خاص کشور است که تیم‌های مختلفی در سطح کشور فعال دارد و این وضعیت موجب شده استان کرمان همواره روی آنتن حضور داشته باشد.

جهانشاهی با بیان اینکه وظیفه ورزش و فوتبال ایجاد شور و نشاط است نه غم و غصه، اعلام کرد: باید فوتبال را در کف جامعه نگه داریم و شرایط به گونه‌ای باشد که کف جامعه درگیر فوتبال باشد و در این راستا در همه شهرستان‌ها مسابقات مختلف بیش از ۹ هزار مسابقه در سطوح متنوع در سال قبل برگزار شده است.

وی گفت: کرمان از بهترین استان‌هایی است که زیرساخت فوتبال و استادیوم را بدون پول دولت و با همکاری شرکت‌های صنعتی معدنی دارد و در زیرساخت مشکلی نداریم.

رییس هیات فوتبال استان کرمان تاکید کرد: استادیوم شهید رئیسی کرمان از بهترین استادیوم‌های کشور است و این مکان مشکل ساختاری ندارد؛ به موضوع ترافیکی اطراف استادیوم هم باید توجه شود. 

او افزود: کوبل داوری از استان کرمان پایان هفته جاری در لیگ برتر داوری خواهد کرد و انتخاب مرضیه جعفری به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان، باعث افتخار است؛ در بخش باشگاهی اتفاقات خوبی رقم خورد و صعود بانوان در لیگ برتر فوتسال به دسته یک و لیگ برتر از جمله این موارد است.

جهانشاهی اعلام کرد: در مورد فوتبال پایه در استان کرمان خوب کار کرده‌ایم؛ باشگاه‌ها باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کند که از پتانسیل نیرو‌های بومی استفاده کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار