آموزش وپرورش ناحیه هفت مشهد از 42 خیرمدرسه ساز تجلیل کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۱۰۹

آموزش وپرورش ناحیه هفت مشهد از 42 خیرمدرسه ساز تجلیل کرد

آموزش وپرورش ناحیه هفت مشهد طی مراسمی از 42 خیرمدرسه ساز تجلیل کرد.
به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، رئیس آموزش و پرورش ناحیه7 دراولین همایش تجلیل از خیرین مدرسه ساز ناحیه 7  كه دیروز برگزار شد اظهارداشت: ماندگاری اندیشه ها و اعمال نیک بقایش بیشتر از ابعاد فیزیکی است.
 
ذوقی درادامه افزود: این همایش به منظور42 تجلیل و هم اندیشی  خیرین  مدرسه ساز در ناحیه 7 تشکیل شد.
 
وی خاطر نشان کرد:42 خیر مدرسه ساز در ناحیه 7،تابحال 42 مدرسه  و420 کلاس احداث کردند.
 
در ادامه رئیس مجمع خیرین مدرسه سازخراسان رضوی،غلامعلی رافتی در این همایش اظهارداشت: درسال 77 مجمع خیرین مدرسه ساز خراسان رضوی در جوار بارگاه علی بن موسی الرضا با مشارکت نیک اندیشان شروع به کارکرد که این مجمع در سراسرکشور گسترش یافت و برای سایر نهادها الگو شد ومجمع خیرین سلامت، مجمع خیرین مسکن سازو...از این مجمع الگوبرداری شد واکنون  31 استان کشوردارای مجامع خیرین هستند.
 
رافتی درادامه خاطر نشان کرد: درسال 81 برای طرح ساخت مدارس روستایی تفاهم نامه ای میان خیرین و دولت و مدارس مشارکتی به امضا رسید که تابحال در شهرستان سربیشه 61 مدرسه روستایی احداث شده است.
 
وی در ادامه گفت: امیدوارم با همت خیرین به زودی جشن یک شیفته شدن مدارس را در سراسر کشور داشته باشیم وطبق آنچه که در چشم انداز 5 ساله آموزش وپرورش آمده است ساخت مدارس روستایی پیرو تفاهم نامه مذکوراستمرارداشته باشد.
 
درپایان از خیرین مدرسه ساز ناحیه 7آموزش وپرورش تجلیل شد و سپس مدعوین ازنمایشگاه آثار هنری،علمی و فرهنگی دانش آموزان این مدارس بازدید کردند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار