آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۲۷۰۳
استاندار کرمان:

پتروشیمی کرمان احداث می‌شود/ صدور ۲ مجوز

استاندار کرمان گفت: پتروشیمی از نقاط ضعف استان کرمان است، در حالی که با عبور خط لوله صلح از استان امکان اخذ مجوز‌های پتروشیمی را به ما می‌دهد و دو مجوز در این زمینه صادر شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمدعلی طالبی استاندار کرمان، در مراسم افتتاح ساختمان جدید مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان کرمان با حضور اسکندر مومنی وزیر کشور گفت: در استان کرمان قفل‌هایی که در مسیر سرمایه‌گذاری بود به دست سازمان بازرسی و دستگاه‌های نظارتی باز می‌شود و این بهترین ظرفیت در اختیار ماست که همه بحث و صحبت‌شان از تولید و سرمایه‌گذاری است. 
 
وی بیان کرد: راه‌اندازی اتاق مشترک کارآفرینی و سرمایه‌گذاری استان کرمان در تهران، اتاق‌های سرمایه‌گذاری شهرستان‌ها، ستاد شتابدهی به سرمایه‌گذاری در استان، اختصاص جلسات گفتگوی دولت و بخش خصوصی به امر سرمایه‌گذاری همه از ماه‌ها قبل در استان مدنظر و اجرایی شد. 
 
طالبی افزود: در ارتباط با مناطق ویژه، منطقه ویژه جازموریان را پیگیری کردیم که ۲۰ سال بلاتکلیف بود و الان در مراحل آخر کار است.
 
طالبی اظهار کرد: چند شهرک جدید صنعتی با نگاه به صنایع کوچک و متوسط در دست پیگیری داریم، صنایع پایین دستی مس و پتروشیمی و ... شهرک‌های صنعتی در حال آماده‌سازی است. 

استاندار کرمان گفت: پتروشیمی از نقاط ضعف استان کرمان است، در حالی که با عبور خط لوله صلح از استان امکان مجوز‌های پتروشیمی را به ما می‌دهد و دو مجوز در این زمینه صادر شده است. 
وی گفت: پایانه‌های صادراتی محصولات کشاورزی و صنایع دستی، ایجاد دهکده لجستیک و بندر خشک را در برنامه‌های استان دنبال می‌کنیم. 

طالبی بیان کرد: در حوزه تامین مالی مباحث نئوبانک استانی و ایجاد صندوق سرمایه‌گذاری خاص استان را دنبال می‌کنیم. 

شایان ذکر است، همزمان با افتتاح ساختمان جدید مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان کرمان با حضور وزیر کشور، مجوز ۴ طرح سرمایه‌گذاری خودرو‌های برقی، شیشه سکوریت، تولید تایر‌های خودرو و تولید خودرو از ضایعات کشاورزی به ارزش ۳۰ هزار میلیارد تومان اعطا شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار