ازدواج بهنگام و زندگي پايدار از ثمرات ازدواج هاي دانشجويي است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۱۹
رئیس دانشگاه آزاد ساری:

ازدواج بهنگام و زندگي پايدار از ثمرات ازدواج هاي دانشجويي است

رئیس دانشگاه آزاد ساری در مراسم ازدواج دانشجویی دانشگاه آزاد ساری، ازدواج بهنگام و زندگي پايدار را از ثمرات ازدواج هاي دانشجويي است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، کیمرث نیاز آذری در مراسم ازدواج دانشجویی دانشگاه آزاد ساری که عصر دیروز در اين دانشگاه برگزار شد، با بهره گیری از آیات الهی قرآن ازدواج را امری مقدس دانست که موجب رسیدن انسان به آرامش و کمالات می شود، افزود: امر ازدواج به موفقیت و تلاش بیشتر انسان می انجامد، انسان را از آلودگی ها و مفاسد دور نگه می دارد.

وی ازدواج را نیاز فطری و ضروری حیات اجتماعی، بستر آرامش، رشد وشکوفایی انسان عنوان کرد و افزود: خلقت موجودات به صورت زوج از زیباترین شاهکارهای نظام آفرینش است.

نیاز آذری در ادامه جشن های ازدواج دانشجویی را جلوه ای از بهترین فعالیت های یک جامعه پویا دانست و افزود: به این طریق میتوان امر ارزشی و اسلامی ازدواج را هرچه بیشتر و بهتر محقق ساخت.

وی با اشاره به اینکه ازدواج دانشجويي آغاز مرحله جدیدی از زندگی است، خطاب به زوج های جوان گفت: با توکل و توسل برای رسیدن به یک زندگی متعالی و نمونه حرکت كنيد.

رئیس دانشگاه آزاد ساری تاکید کرد: شما جوانان دانشجو به عنوان قشر فرهیخته جامعه که سرشار از توان و انرژی هستید باید توقعات خود را منطقی کنید و فرصت های خود را برای رسیدن به اهداف بزرگ به کار بگیرید.

نیاز آذری نقش ازدواج های دانشجویی را در تسهیل امر ازدواج و ازدواج آسان بسیار خوب دانست و تاکید کرد: زوج های جوان دانشجو می توانند زندگی نو و الگویی را پایه گذاری کنند و برای رسیدن به یک زندگی خوب و متعادل ضرورت دارد تا انعطاف پذیر باشند و با محبت و مهربانی به سوی خوشبختی حرکت کنند.

وي ازدواج بهنگام و رسيدن به يك زندگي پايدار را از ثمرات ازدواج هاي دانشجويي اعلام و تصريح كرد: ازدواج دانشجويي زمينه ايجاد خانواده متعادل را فراهم كرده است و درصد بسياركمي از طلاق ها در ازدواج دانشجويي مشاهده شده است./انتهاي پيام/ 
پربازدیدترین آخرین اخبار