موفقیت نظام مرهون پیوند امت و امام جامعه است
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، آیتالله سیدمحسن طاهری، عضو مجلس خبرگان رهبری در نشست با خبرنگاران اظهارکرد: اگر توانستیم سال گذشته را با آن حوادث سخت و تلخ با آرامش پشت سر بگذاریم، به دلیل دو رکن انقلاب اسلامی شامل امام و امت بوده است.
وی افزود: هرجا موفقیتهای بزرگی داشتیم، به دلیل همراهی امت با امام جامعه بوده و اگر امت نقش خود را به درستی ایفا کنند، با هدایت امام جامعه، این مسیر پیش خواهد رفت. اگر هم امت در انجام وظایف خود کوتاهی کند، آسیب آن متوجه اسلام و مسلمین خواهد بود.
طاهری با اشاره به برگزاری سه اجلاس در ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: در نطقهای اعضای خبرگان، کلیدواژههایی مانند اقتصاد و معیشت، فرهنگ و اجتماع، سیاست و حاکمیت، امنیت و مقاومت و زیرساختهای پیشرفت، پرتکرارترین موضوعات بودهاند.
وی به شهادت آیتالله رئیسی اشاره کرد وآن را اتفاقی سخت و مهم خواند، گفت: اگر مدیریت رهبر انقلاب نبود که به مردم و مسئولان آرامش بدهد، شرایط سختتر میشد. اما همه دیدیم که مدیریت ایشان موجب شد دوره انتقال ۵۰ روزه در آرامش انجام شود، انتخابات بهموقع برگزار گردد و دولت نیز با همراهی مجلس تشکیل شود.
طاهری گفت: برخی شخصیتهای برجسته مقاومت مانند شهید سیدحسن نصرالله و فرماندهان حزبالله و حماس به شهادت رسیدند. برخی نگران بودند که رژیم صهیونیستی جنایات خود را به داخل ایران گسترش دهد، اما نماز جمعه نصر که توسط رهبر انقلاب اقامه شد، تأثیرات بزرگی داشت و هم مردم را آرام کرد و هم به جبهه مقاومت امید بخشید.
وی در ادامه به مشکلات استان گلستان پرداخت و گفت: بر اساس گزارشهای مسئولان، گلستان در شاخصهای مختلف جزو ۱۰ استان آخر کشور است. مرکز پژوهشهای مجلس نیز تأیید کرده که هرچند این استان در ظرفیتهای کسبوکار رتبه چهارم را دارد، اما وضعیت اشتغال نامطلوب است.
طاهری افزایش آسیبهای اجتماعی و فرهنگی را ناشی از کمرنگ شدن نقش روحانیت دانست و گفت: همانطور که علما پرچمدار انقلاب بودند، امروز نیز کاهش این آسیبها نیازمند فعالیت بیشتر نهاد روحانیت و حوزههای علمیه است.