آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۴۰۰۳

تسهیلات ۵۵۰ میلیونی برای نوسازی واحدهای مسکونی لرستان پرداخت می‌شود

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان از پرداخت وام ۵۵۰ میلیونی برای نوسازی و بهسازی مسکن خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، بهزاد شاکرمی در سخنانی، اظهار کرد: متقاضیان دریافت تسهیلات بانکی نوسازی و بهسازی املاک مسکونی واقع در بافت‌های مصوب فرسوده ازاین‌پس درخواست‌های خود را در سامانه ارائه این تسهیلات ثبت کنند.

وی افزود: این تسهیلات با حمایت شرکت بازآفرینی شهری ایران و به‌صورت ویژه به همه سازندگان، انبوه‌سازان و متقاضیانی که ملک آنها در بافت‌های فرسوده، تاریخی و حتی سکونتگاه‌های حاشیه شهرها واقع شده و قصد نوسازی آنها را دارند پرداخت خواهد شد.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان در ادامه سخنان خود، ادامه داد: همه صاحبان و مالکان پروژه‌های واقع در محلات هدف ما از این به بعد می‌توانند پس از دریافت پروانه ساختمان از شهرداری محل به همراه سند مالکیت و دیگر اطلاعات هویتی با مراجعه به سامانه ثبت‌نام تسهیلات نوسازی مردمی به آدرس facility.udrc.ir اقدام و از تسهیلات مشارکت مدنی ارزان‌قیمت بانکی برخوردار شوند.

شاکرمی، یادآور شد: همه متقاضیانی هم که از قبل اقدام به ثبت‌نام کرده‌اند؛ ولی موفق به دریافت تسهیلات نشده‌اند می‌توانند از این تاریخ به بعد به همین آدرسی که اعلام شد مراجعه و مجدداً ثبت‌نام کنند.

وی به نحوه پرداخت این تسهیلات اشاره کرد و گفت: متقاضیان پس از تصویب اعتبارات تخصیص‌یافته در کمیته استانی مربوطه و به ترتیب اولویت به بانک عامل که بانک مسکن است معرفی می‌شوند.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان، عنوان کرد: میزان تسهیلات پرداختی به‌ازای هر واحد ۵۵۰ میلیون تومان با نرخ سود مصوب بانک مرکزی است که بر اساس پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها طی چهار مرحله به ترتیب اجرای فونداسیون، اسکلت و سقف، سفت‌کاری و در نهایت نازک‌کاری پرداخت می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار