آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۴۰۷۴

سرطانی ۱۰ ساله در بجنورد؛ طلای سفیدی که نصیب مردم نشد

پروژه تجاری طلای سفید در بجنورد به بهره‌برداری رسیده ولی سهم شهرداری پس از گذشت چند سال پرداخت نشده؛ این امر سبب شد شهردار بجنورد سرمایه گذاری مذکور را سرطان خطاب کند.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، اعضای شورای شهر بجنورد امشب در جلسه علنی شورای شهر، آخرین تذکرات را به شهرداری پیرامون اخذ حق و سهم شهرداری از مجتمع تجاری طلای سفید دادند.

اعظم السادات افشین فر، عضو شورای شهر بجنورد در این خصوص گفت: طبق جلسات پیشین، باید تا پایان سال قبل سهم شهرداری از این پروژه تعیین تکلیف می‌شد، اما دو ماه از ۱۴۰۴ نیز گذشت و مشکل همچنان پابرجاست.

وی افزود: سرمایه گذار از هر طریقی شده از این پروژه کسب منفعت می‌کند، اما در پرداخت سهم شهرداری تعلل انجام می‌شود؛ فرصت زیادی به سرمایه گذار داده شده و اینک دیگر باید حق مردم را بگیریم.

احمد یزدانی، دیگر عضو شورای شهر بجنورد اخذ سهم شهرداری از طلای سفید را یکی از شروط تعیین شهردار دانست و گفت: این آخرین تذکر به شهرداری است؛ این موضوع ابهامی ندارد و باید تعیین تکلیف شود.

وی افزود: تعلل بیش از این حد جایز نیست و باید شهرداری و طلای سفید به راه حل نهایی برسند.

مصطفی دلیریان، دیگر عضو شورای شهر بجنورد نیز در ادامه خواستار حضور سرمایه‌گذار پروژه طلای سفید در شورای شهر شد و اظهار داشت: باید گفت‌وگویی شفاف با وی صورت گیرد و تضمین‌هایی دریافت کنیم تا حقوق شهرداری یک‌بار برای همیشه مشخص و دریافت شود.

وی همچنین درباره پروژه هماگ تصریح کرد: باید مکاتباتی با نهاد‌های مختلف استانی انجام شود و مواردی مانند عدم اخذ مجوز‌های آتش‌نشانی نیز بررسی گردد تا در صورت بروز حادثه، همه نهاد‌ها پیشاپیش در جریان موضوع بوده باشند.

این موضوع سرطان ۱۰ ساله است

سید محمد علی کشمیری، شهردار بجنورد نیز در این جلسه گفت: ریشه این مشکل چند ساله است؛ این موضوع یک سرطان ۱۰ ساله است که طی یک سال گذشته با آن درگیر شده‌ایم و پیوسته در حال مذاکره و جلسه هستیم..

وی افزود: قرارداد‌های موجود مشکل دار است و این مربوط به شهرداری فعلی نیست؛ پیگیری‌های بسیار زیادی برای این موضوع انجام داده‌ام و کاملا با شورای شهر شفاف هستم.

شهردار بجنورد تصریح کرد: برای تعیین تکلیف این موضوع چهار سناریو احصا شد و نظر خودمان نیز بیان کردیم، اما شورای شهر یک مورد را انتخاب کرد و همان مسیر را رفتیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار