آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۴۶۰۲

آتش‌سوزی در ارتفاعات لوداب مهار شد/ پایش میدانی همچنان ادامه دارد

سرهنگ ابراهیم جانی نسب فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد از مهار کامل آتش سوزی جنگل‌های لوداب و پایش آن خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جانی نسب گفت: آتش سوزی در ارتفاعات مشرف بر روستای چنارس که از ساعت ۱۱ دیروز شروع شده بود، چند مرتبه مهار شد ولی بخاطر شیب تند و سرعت باد، قبل از پایان پایش مجددا شعله ور می شد.

وی افزود: آتش در ارتفاعات بالادست منطقه کلوتی در چند نقطه وجود داشت که با سرعت عمل و دقت همکاران مهار شد.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی استان تصریح کرد مهار آتش سوزی ساعت ۱۲ بامداد انجام و تا ساعت ۵ صبح نیز پایش ادامه یافت.

سرهنگ جانی نسب تصریح کرد در این عملیات اطفا حریق ۳۰ نفر از نیروهای منابع طبیعی شامل همکارانمان از استان، شهرستان بویراحمد، مارگون، لوداب و تیم هایی از شهرستان های کهگیلویه و چرام حضور داشتند.

وی اضافه کرد نیروهای مردمی منطقه، مدیریت بحران استانداری با حضور میدانی آقای نیکروز مدیرکل، ناحیه مقاومت بسیج، دهیاران و شوراهای اسلامی روستاهای همجوار، هلال احمر، جهاد کشاورزی، محیط زیست و بخشدار همکاری بسیار خوبی در مهار و پایش آتش داشتند.

جانی نسب تاکید کرد علی رغم اینکه چندین مرتبه به صورت کامل پایش عرصه ها را جهت اطمینان از خاموش شدن آتش و جلوگیری از شعله ور شدن مجدد انجام داده ایم، ولی کماکان به همراهی تیم هایی از همکارانمان در عرصه حضور داریم و پایش و مراقبت را ادامه می دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار