هشدار نسبت به بحران جمعیتی در کهگیلویه و بویراحمد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۵۰۵۶

هشدار نسبت به بحران جمعیتی در کهگیلویه و بویراحمد

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: کهگیلویه و بویراحمد کمترین میزان تولد و فرزند آوری را در کشور دارد.

هشدار نسبت به بحران جمعیتی در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، تاجگردون، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان کاهش زاد و ولد را نگران کننده خواند و گفت: بر اساس شاخص جهانی جمعیت ۲ درصد از جمعیت استان باید زنان باردار باشد، اما این شاخص در استان به یک درصد هم نمی رسد.

نماینده مردم شهرستان‌های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر چاره‌ای نیندیشیم با این وضعیت در آینده‌ای نه چندان دور با بحران جدی پیری و حذف تدریجی جمعیت مواجه خواهیم شد.

تاچگردون از اختصاص ۴۲ دستگاه خودرو به ادارات آموزش و پرورش شهرستان‌ها خبر داد.

در این نشست روند جذب اعتبارات نفت بررسی شد: به گفته استاندار هنوز کمتر از ۵۰ درصد از ۳ هزارو ۷۰۰ میلیاردتومان کمک‌های وزارت نفت به استان جذب شده است.

رحمانی افزود: براساس مصوبه گذشته شورای برنامه ریزی استان دستگاه‌های اجرایی می بایست تا آخر اردیبهشت برنامه راهبردیشان را ارائه دهند، اما فقط ۲ دستگاه به این تکلیف عمل کرده‌ است.

نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس هم از روند کند جذب اعتبارات عمرانی به ویژه کمک‌های نفت انتقاد کرد و گفت: با وجود نیاز شدید طرحه ها عمرانی به اعتبار، اما برخی از دستگاه‌ها حتی یک ریال از اعتبار نفت را پرداخت نکردند.

بهرامی با اشاره به افزایش نرخ مهاجرت فزاینده و تراکم بالای جمعیت در شهرستان بویراحمد بر توزیع متناسب اعتبارات بر اساس آمایش سرزمینی و میزان جمعیت تاکید کرد.

نماینده مردم بویراحمد دنا و مارگون درمجلس شورای اسلامی به مشکلات زیرساختی شهر‌ها به خصوص مرکز استان و ناتوانی مالی شهرداری برای حل گره‌های درون شهری گفت: تامین زیرساخت‌ها از توان شهرداری خارج است و باید دیگر دستگاه‌های دولتی کمک کنند.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان هم گفت: طرح تولید مسکن ایثارگران به علت نبود زمین مسکوت مانده است.

حجت الاسلام خرم روز افزود: ۱۰۰ گلزار شهید نیاز به ساماندهی دارد.

اسدی مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان هم با اشاره به آموزش بیش از ۵ هزار مهارت آموز در یک سال کذشته گفت: ۸۱ کارگاه مهارت آموزی استان با کمبود شدید امکانات کمک آموزشی مواجه‌اند.

در این نشست ۴ مصوبه کارگروه امور زیربنایی استان ارائه و تصویب شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار