قاچاقچی کالا در بوشهر ۲۲۵ میلیارد ریال جریمه شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۶۰۰۰

قاچاقچی کالا در بوشهر ۲۲۵ میلیارد ریال جریمه شد

مدیرکل تعزیرات بوشهر گفت: یک قاچاقچی کالا به پرداخت ۲۲۴.۸ میلیارد ریال جریمه محکوم شد.
قاچاقچی کالا در بوشهر ۲۲۵ میلیارد ریال جریمه شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سیدموسی حسینی اظهار کرد: شعبه دوم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی بوشهر به پرونده قاچاق شیشه خالی عطر و پاشنده به ارزش ۱۱۲ میلیارد و ۳۰۱ میلیون ریال رسیدگی کرد.

وی افزود: با توجه به مستندات موجود در پرونده، ارائه نشدن مدارک گمرکی و اظهار خلاف واقع، اتهام انتسابی برای متهمان ردیف اول و دوم محرز شناخته شد و هر یک از آنان به پرداخت ۱۱۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی بوشهر ادامه داد: در مجموع متهمان این پرونده به پرداخت ۲۲۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند.

حسینی گفت: این پرونده با گزارش ماموران نیروی انتظامی استان درباره کشف محموله قاچاق از چهار دستگاه کامیون به تعزیرات حکومتی ارجاع شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار