آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۷۸۳۶

عاملان سنگ‌پرانی به کامیون‌ها در نکا دستگیر شدند

فرمانده انتظامی نکا از دستگیری افرادی خبر داد که در مسیر نیروگاه و بندر امیرآباد به خودروهای سنگین سنگ‌پرانی می‌کردند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ مجتبی راست خدیو روز پنجشنبه، گفت: به منظور تامین امنیت برای ارائه خدمات خودروهای سنگین به شهروندان و کارخانه‌های تولیدی پلیس در راستای تأمین در طول شبانه روز در محورهای نکا درحال گشت زنی هستند.

همچنین رئیس پلیس آگاهی مازندران از کشف ۵۷۰ میلیارد ریالی اموال مسروقه در ۲ ماهه نخست سال در استان خبر داد.

سرهنگ علی قیصری گفت: کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی استان و شهرستان‌ها با اقدامات اطلاعاتی و فنی و پلیسی، اقدام به شناسایی متهمان و کشف اموال در مخفیگاه‌های مختلف در استان و حتی خارج از استان کردند.

وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی و تجسس در سطح حوزه استحفاظی در سال ۱۴۰۴ موفق به دستگیری تعداد زیادی سارق در سطح کشور در حوزه مبارزه با سرقت شدند که ارزش کارشناسی اموال مکشوفه بالغ بر ۵۷۰ میلیارد ریال است.

رئیس پلیس آگاهی مازندران با بیان اینکه دستگیری متهمان و سارقان در پیشگیری وضعی انواع سرقت‌ها در استان تاثیر بسزایی داشته، از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک، مراتب را بدون فوت وقت از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار