آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۸۲۰۷

محور زیارتگاه خالد نبی گلستان ایمن‌سازی می‌شود

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گلستان گفت: عملیات ایمن‌سازی محور زیارتگاه خالد نبی در شرق گلستان با رفع سه‌نقطه حادثه‌خیز آغاز می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عادل مصدقی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: طول مسیر زیارتگاه «خالد نبی» از سه‌راهی تمرقره‌قوزی تا زیارتگاه ۴۲ کیلومتر است و در طول سال اقدامات لازم برای تسهیل در تردد گردشگران و زائران انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: ابتدای امسال، با استفاده از لودر استیجاری ۶ کیلومتر آخر زیارتگاه «خالد نبی» پاک‌سازی، شانه سازی، تعریض و حفره‌های ایجاد شده، رفع شد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گلستان ابراز کرد: همچنین، سه‌نقطه حادثه‌خیز در این محور رفع خطر و ایمن شد و اقدامات شانه سازی، تعریض و پاک‌سازی انجام شد.

وی ادامه داد: رفع آبشستگی و ایجاد دیواره و تعریض و سنگ‌چینی دو طرف پل «اوقچی» از دیگر اقدامات راهداری در این محور است و قرار است در هفته‌های آینده، روکش آسفالت بر روی خود پل و نصب حفاظ گارد روی دستک‌های پل اجرا شود.

مصدقی گفت: اجرای روکش آسفالت گرم به طول دو ونیم کیلومتر از محدوده «گچه‌سو» پایین به‌طرف «گچه‌سو» بالا هماهنگ شده و به‌محض حضور پیمانکار در حوزه اجرا خواهد شد.

وی بیان کرد: لکه‌گیری محور خالد نبی به‌صورت مستمر با آسفالت سرد در زمان نیاز انجام می‌شود و در حال حاضر هم انجام شده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گلستان یادآور شد: یک دستگاه پل دو متری زیر خاکی ۱۸ متری بتنی در محور گچه‌سو بالا به پایین جهت سهولت در تردد ایجاد شده است.

گفتنی است، در روزهای گذشته، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کلاله، در بازدید از محور زیارتگاه خالد نبی، اعلام کرد، عدم حفاظ، عرض کم جاده و افزایش حجم خودروها و کمبود پارکینگ، موضوع حفظ ایمنی این مسیر، را به مطالبه عمومی تبدیل کرده است و برای ایمن‌سازی مسیر دسترسی به زیارتگاه تاریخی و فرهنگی خالد نبی دستورات لازم به راهداری داده شد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار