آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۸۳۴۶

۲ نیروگاه هسته‌ای در شمال و جنوب کشور ساخته می‌شود

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: تا پایان برنامه هفتم، تولید انرژی اتمی به ۳ هزار مگاوات می‌رسد و زمین ساخت دو نیروگاه در شمال و جنوب کشور آماده شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد اسلامی پیش از ظهر شنبه در همایش مدیران و حراست دستگاه‌های اجرایی استان مازندران در ساری با بیان اینکه هم اکنون یک نیروگاه هزار مگاواتی اتمی در بوشهر داریم که فقط در سال گذشته ۷ میلیارد و ۳۰۰ کیلووات ساعت برق در این نیروگاه تولید شد، گفت: تا پایان برنامه هفتم توسعه ظرفیت نیروگاهی اتمی کشور به سه هزار مگاوات می‌رسد که زمین برای ساخت دو نیروگاه اتمی در جنوب و شمال کشور تهیه شده است.

اسلامی افزود: آنچه در اولویت برنامه‌های ما قرار دارد یک سند راهبردی ۲۰ ساله است که در این سند، تولید ۲۰ هزار مگاوات برق برنامه‌ریزی شده است.

وی با بیان اینکه در توسعه حوزه پلاسماتراپی، لیزر و کوانتوم گام‌های بزرگی برداشتیم، گفت: رادیو داروهایی که در داخل تولید می‌شود هم تراز با کشورهای مختلف دنیاست که در درمان و تشخیص اکثر بیماری‌ها کاربرد دارد.

رئیس سازمان انرژی اتمی کشور با بیان اینکه شاهد برخی از پیشرفت‌ها در مذاکرات پیش رو هستیم، اما در مصاحبه مقامات در نیویورک در خصوص غنی‌سازی صفر صحبت می‌کنند، افزود: این حرف و حدیث‌ها خواب پریشان دشمن دشمنان است که بیشتر کاربردی برای جامعه صهیونیستی دارد.

وی با اشاره به پیشرفت صنعت هسته‌ای در حوزه پلاسماتراپی، لیزر و کانتوم گفت: برای مازندران که قطب کشاورزی کشور است برنامه‌هایی در حوزه صنعت هسته‌ای داریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار