آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۹۲۱۳

۶۲ هزار مترمربع زمین کشاورزی در بوشهر به طرح‌های تولیدی اختصاص یافت

مدیر امور اراضی بوشهر گفت: امسال با صدور ۹ مجوز، ۶۲ هزار مترمربع زمین کشاورزی و باغی برای طرح‌های اولویت‌دار تولیدی اختصاص یافت.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، احمد مشایخی اظهار کرد: بررسی درخواست‌های تغییر کاربری با دقت بالا در کمیسیون تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری انجام می‌شود تا از تأیید طرح‌های غیرضروری جلوگیری به عمل آید.

وی افزود: طرح‌های مجاز شده شامل احداث نیروگاه خورشیدی، مجتمع خدمات رفاهی، واحدهای پرورش قارچ و مرغداری گوشتی است که در راستای تأمین نیازهای زیرساختی و اقتصادی منطقه طراحی شده‌اند.

مدیر امور اراضی استان بوشهر بیان کرد: صدور مجوز برای احداث نیروگاه خورشیدی با مساحت ۱۸ هزار مترمربع علاوه بر تأمین انرژی پاک، نقش مؤثری در توسعه پایدار و کاهش فشار بر منابع فسیلی این استان دارد و همسو با اهداف ملی در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر، به حفظ محیط زیست و افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی کمک می‌کند.

مشایخی با اشاره به اولویت بخش کشاورزی در صدور مجوزها، افزود: تمرکز اصلی بر طرح‌هایی است که به صورت مستقیم یا غیرمستقیم به توسعه فعالیت‌های کشاورزی کمک کرده و همزمان زمینه اشتغال‌زایی را فراهم می‌کنند.

وی تأکید کرد: رعایت موازین قانونی و نظارت دقیق بر اجرای این پروژه‌ها تضمینی برای حفظ تعادل بین توسعه و صیانت از منابع طبیعی است.

مدیر امور اراضی استان بوشهر همچنین از مدیران جهاد کشاورزی شهرستان‌ها خواست با همکاری بیشتر، برنامه‌های نظارتی خود را تقویت کنند تا از هرگونه تغییر کاربری خارج از چهارچوب مصوب جلوگیری شود.

وی یادآور شد: پایش مستمر اراضی و آموزش بهره‌برداران دو رکن اصلی برای پیشگیری از تخلفات و استفاده بهینه از ظرفیت‌های کشاورزی استان بوشهر به شمار می‌روند که طرح‌های تأیید شده پس از اتمام مراحل قانونی به‌صورت رسمی فعالیت خود را آغاز خواهند کرد و گزارش پیشرفت آنها به صورت دوره‌ای بررسی می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار