آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۱۷۳۳

حدود ۷ هزار تن زردآلو در سیستان و بلوچستان برداشت شد

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از اردیبهشت تاکنون حدود ۷ هزار تن زردآلو از باغ‌های استان برداشت شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سعید نارویی اظهار کرد: هم‌اکنون ۹۶۵ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان به کشت زردآلو اختصاص دارد که از این میزان ۹۰۸ هکتار بارور و ۵۸ هکتار هنوز غیربارور است.

وی ادامه داد: برداشت زردآلو از اواخر اردیبهشت‌ماه آغاز شده و تا اواسط تیرماه در سیستان و بلوچستان ادامه خواهد داشت.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت ۱۰ هزار و ۵۵۵ تن زردآلو در این استان برداشت و روانه بازار مصرف شود.

وی بیان کرد: با توجه به شرایط اقلیمی مناسب منطقه زردآلوهای تولیدشده در این منطقه از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردارند و علاوه بر مصرف تازه‌خوری بخشی از آن نیز برای تولید خشکبار و سایر فرآورده‌های غذایی استفاده می‌شود.

نارویی عمده شهرستان‌های تولید کننده زردآلو را تفتان، خاش، میرجاوه و زاهدان ذکر کرد و گفت: بیشترین زردآلوی تولیدی سیستان و بلوچستان از نوع شکرپاره، قرمز شاهرود و ارقام مرغوب محلی است.

وی با اشاره به خواص ارزشمند این میوه تابستانی اظهار کرد: زردآلو سرشار از ویتامین‌، بتاکاروتن و مواد معدنی مانند پتاسیم و آهن است و مصرف آن در تقویت سیستم ایمنی، سلامت بینایی، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، کاهش کلسترول خون و کمک به سلامت پوست و مو بسیار موثر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار