آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۲۲۱۵

حکم اعدام ۹ تروریست داعشی اجرا شد

۹ عضو گروهک تروریستی داعش که در سال ۹۶ قصد عملیات تروریستی در ایران علیه مردم را داشتند، پس از دستگیری و طی روال قانونی، به دار مجازات آویخته شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، هفتم بهمن‌ماه ۱۳۹۶ بود که فرمانده نیروی زمینی سپاه از انهدام یک تیم تروریستی داعش در منطقه غرب کشور خبر داد.

به گفته سردار پاکپور، داعش قصد داشت با اعزام عناصر خود به داخل ایران، در شهر‌های مرزی و مرکزی کشور چند علمیات تروریستی علیه مردم انجام دهد که در تور اطلاعاتی و امنیتی رزمندگان اسلام قرار می‌گیرند.

رزمندگان قرارگاه نجف سپاه با همکاری سربازان گمنام امام زمان (ع) پس از اشراف اطلاعاتی، شناسایی مشخصات، موقعیت دقیق و محل اختفای تیم تروریستی در مناطق صعب العبور غرب کشور، اقدام به محاصره تروریست‌ها کرده و در یک عملیات نظامی، تعدادی از عناصر داعش را به هلاکت رسانده و تعدادی دیگر را نیز دستگیر کردند.

در جریان این عملیات، تعدادی از عناصر داعشی نیز با منفجر کردن جلیقه انتحاری به هلاکت رسیدند.

در این درگیری ۳ نفر از رزمندگان قرارگاه نجف به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

از اعضای این تیم تروریستی انواع سلاح‌های جنگی، مهمات، اسلحه تیربار، ۵۰ عدد نارنجک، تعدادی دوربین ترمال، کلت کمری و مقادیر زیادی مهمات و خشاب کشف شد.

پرونده این متهمان به اتهام محاربه از طریق بغی و قیام مسلحانه و نگهداری سلاح جنگی با نیابت قضایی به دادسرای عمومی و انقلاب تهران ارجاع و پس از انجام تحقیقات و صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال شد.

پس از برگزاری جلسات رسیدگی به پرونده با حضور متهمان و وکلای آنها، دادگاه با توجه به محتویات و مستندات پرونده، اقاریر و اعترافات متهمان در کلیه مراحل دادرسی، حمل سلاح، درگیری با ماموران سپاه پاسداران و به شهادت رساندن سه نفر از رزمندگان قرارگاه نجف، ۹ نفر از اعضای گروه تروریستی داعش را به اعدام محکوم کرد.

در نهایت پس از تایید و ابرام حکم دادگاه از سوی دیوان عالی کشور، ۹ عضو گروه تکفیری-تروریستی داعش به دار مجازات آویخته شدند.

منبع: مرکز رسانه قوه قضاییه

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار