ایران، سنگر اول مقاومت است/ پرچم فلسطین جزئی از هویت انقلابی ملت ایران است

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بیانیه جامعه اسلامی دانشجویان در اعتراض به برخورد با حامیان فلسطین در ورزشگاه آزادی به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
"وَإِنِ اسْتَنصَرُوکُمْ فِی الدِّینِ فَعَلَیْکُمُ النَّصْرُ... "
ملت بزرگ ایران!
دانشجویان آگاه و انقلابی!
و مسئولان جمهوری اسلامی، که مشروعیت خود را از مردم و خون شهدا گرفتهاید!
در روزی که جوانان مؤمن و انقلابی کشور با پرچم مظلومترین ملت جهان، به ورزشگاه آزادی آمدند تا حمایت خود از مردم بیپناه غزه را فریاد بزنند، صحنهای تلخ و شرمآور رخ داد؛ پرچم فلسطین توسط مأموران انتظامات ورزشگاه بهزور جمعآوری شد، و از آن دردناکتر، برخورد توهینآمیز و فیزیکی با دارندگان این پرچم بود. به چند نفر از جوانان این مرز و بوم دستبند زده شد، گویا گناهشان حمایت از آرمانهای انقلاب و فریاد «مرگ بر اسرائیل» بود!
ما به صراحت اعلام میکنیم: پرچم فلسطین، نه یک نماد خارجی، بلکه جزئی از هویت انقلابی ملت ایران است.
هر برخوردی با آن، در تضاد مستقیم با مواضع حضرت امام (ره) و رهبر معظم انقلاب است.
سرکوب اینگونه صداهای انقلابی، نه تنها حمایت از قانون نیست، بلکه خیانت به روح انقلاب و خون شهیدانی، چون حاج قاسم سلیمانی است.
ما از وزیر محترم ورزش و جوانان، آقای سجادی، و مسئولان فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران میپرسیم: آیا حمایت از فلسطین در جمهوری اسلامی، جرم شده است؟
چه کسی فرمان داده که نماد مقاومت از ورزشگاه آزادی حذف شود؟
آیا شما هم به جای ایستادگی در برابر صهیونیسم، در برابر جوان مؤمن و انقلابی میایستید؟ جامعه اسلامی دانشجویان هشدار میدهد: در برابر اینگونه رفتارها سکوت نخواهیم کرد.
اگر این مسئله تا روشن شدن حقیقت و عذرخواهی رسمی پیگیری نشود، ما از ابزارهای قانونی و رسانهای خود برای افشای این برخوردهای فاجعهبار استفاده خواهیم کرد.
فلسطین مسئله اول جهان اسلام است؛ و ایران، سنگر اول مقاومت است.
این انقلاب با «اللهاکبر» آغاز شد، نه با حذف پرچم مظلومان.
والسلام علی من اتبع الهدی
جامعه اسلامی دانشجویان
۲۲خرداد ۱۴۰۴