آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۳۴۰۹

آیت الله عاملی: تجاوز اسرائیل با پاسخ قاطع همراه خواهد بود

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در پی جنایت صبح امروز رژیم صهیونیستی و شهادت جمعی از فرماندهان سپاه و دانشمندان هسته‌ای، پیامی صادر کرد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، بامداد امروز (جمعه) رژیم صهیونیستی در اقدامی جنایتکارانه و مغایر با حقوق بین الملل به مناطقی از کشورمان حمله کرد که در پی این اقدام تجاوزکارانه جمعی از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دانشمندان هسته ای به شهادت رسیدند.

در پی این جنایت آیت الله سیدحسن عاملی در پیامی این اقدام تجاوزکارانه را محکوم و با آرمان های شهدا تجدید پیمان کرد.

در پیام امام جمعه اردبیل آمده است: مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَیٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا

در ادامه پیام نماینده ولی فقیه در استان اردبیل آمده است: رژیم بحران زده و منحوس و خبیث اسرائیل برای خروج از بحران و برای نجات خود دست به انتحار زد و به ساحت منیع و مبارک ایران اسلامی تجاوز نمود.

در ادامه این پیام آمده است: با تسلیم در برابر مشیت خداوندی با دلی پر از درد و اندوه در شهادت سردار بزرگ اسلام، فخر نیروهای مسلح ایران، هیبت و صولت ملت ایران، آتش شعله ور بر فرق دشمنان، ذوالفقار حیدر زمان، خطیب و ادیب پرتوان سردار تمام آزادگان جهان سردار سلامی عزادار شدیم.

آیت الله عاملی افزود: به حق که پاداش خداوندی بر او جز ردای شهادت نبود این ضایعه بزرگ را از طرف خود و اهالی مکرم و معزز استان اردبیل به ساحت حضرت ولی عصر(عج) و مقام معظم رهبری و به ملت بزرگ ایران و نیروهای مسلح مخصوصاً به سپاه معظم تسلیت عرض می کنم.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل ادامه داد: این حقیر بارها با آن شهید بزرگوار از نزدیک مراوده و مجالست داشته ام از مصدر تحقیق عرض می کنم سرمایه ای بی نظیر بود محسود دشمن بود ذهنی بسیار راهبردی داشت آینده نگر بود و به افق های بسیار دوردست نگاه می کرد قلب ها را تسخیر کرده و در ولایت ذوب شده بود.

در پیام امام جمعه اردبیل آمده است: در کنار آن شهید بزرگوار جمعی از فرماندهان بزرگ و دانشمندان هسته ای ما نیز به صفوف شهدا پیوستند، همه آنها ستون عزت ایران اسلامی بودند و دشمن تحمل عظمت روحی، علمی و مدیریتی آنها را نداشت.

آیت الله عاملی تصریح کرد: با خون پاک این عزیزان پیمان می بندیم در مسیر مقاومت و اعتلای ایران اسلامی و تبعیت از رهبری همیشه پا جای پای آنها خواهیم گذاشت و با آنها زندگی خواهیم کرد.

امام جمعه اردبیل افزود: پیام آن سردار فرزانه حفظ وحدت و یکپارچگی و وحدت کلمه در برابر دشمن غداری است که آرزوی شقاق در صفوف مرصوص ملت ما دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار