عبداللهی: حضور مردم در اجتماع جان‌فدایان البرزی مسئولیت مدیران را سنگین‌تر کرد+ عکس
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۴۱۰۱

عبداللهی: حضور مردم در اجتماع جان‌فدایان البرزی مسئولیت مدیران را سنگین‌تر کرد+ عکس

استاندار البرز با اشاره به حضور گسترده مردم در رزمایش و اجتماع بزرگ «جان‌فدایان البرزی» گفت: مردم با وجود دغدغه‌های اقتصادی و مشکلات زندگی، نشان دادند نسبت به سرنوشت ایران و آینده کشور احساس مسئولیت دارند و این حضور، مسئولیت مدیران را برای خدمت و حل مشکلات مردم سنگین‌تر می‌کند.
عبدالهی استاندار البرز

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مجتبی عبداللهی استاندار البرز در حاشیه رزمایش و اجتماع بزرگ جان‌فدایان البرزی با اشاره به حضور گسترده مردم اظهار کرد: جمعه دهم مهرماه، البرز شاهد صحنه‌ای بود که شاید سال‌ها بعد، هنگام روایت این روزها، یکی از نخستین تصاویر در ذهن‌ها، حضور گسترده و باشکوه مردم این استان باشد.

وی افزود: مردم امروز نه صرفاً برای شنیدن یک سخنرانی، بلکه برای ساختن تصویری از همدلی و انسجام اجتماعی به میدان آمدند؛ تصویری که در آن خانواده‌ها، جوانان، پیشکسوتان و اقشار مختلف مردم در کنار یکدیگر ایستادند و نشان دادند تعلق به ایران فراتر از تفاوت‌ها و مرزبندی‌های اجتماعی است.

استاندار البرز با بیان اینکه عنوان جان‌فدایان البرزی در این اجتماع معنای خود را پیدا کرد، گفت: جان‌فدایی برای ایران تنها به لحظه‌های سخت و میدان‌های دشوار محدود نمی‌شود، بلکه گاهی جان‌فدایی یعنی انسان برای سرزمین خود وقت بگذارد، در کنار مردم بایستد، مسئولیت اجتماعی خود را انجام دهد و نسبت به آینده کشور احساس مسئولیت کند.

عبداللهی ادامه داد: شاید مهم‌ترین پیام امروز مردم البرز این بود که ایران را نمی‌توان فقط در قاب اخبار، آمار و سخنرانی‌ها دید؛ ایران همین مردمی هستند که امروز در کنار یکدیگر ایستادند، همدل شدند و بخشی از تاریخ اجتماعی استان خود را رقم زدند.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی و دشواری‌های زندگی مردم اظهار کرد: مشکلات مردم را می‌بینیم و می‌دانیم که بخش‌هایی از جامعه در تأمین هزینه‌های زندگی با دشواری مواجه هستند، ارزش حضور امروز مردم نیز در همین است که با وجود دغدغه‌ها و مشکلات، همچنان نسبت به سرنوشت کشور و آینده آن احساس مسئولیت دارند.

استاندار البرز تصریح کرد: این حضور برای مدیران یک پیام روشن دارد؛ مردم زمانی که پای ایران و آینده این سرزمین در میان باشد، مسئولیت خود را فراموش نمی‌کنند و در مقابل، از مسئولان نیز انتظار دارند مسئولیت خود را فراموش نکنند. اگر مردم امروز در میدان بودند، ما نیز باید در میدان خدمت باشیم.

عبداللهی خاطرنشان کرد: اگر مردم برای عزت و سربلندی کشور ایستاده‌اند، مدیران نیز باید برای حل مشکلات آنان بایستند و اگر مردم از آینده ایران دفاع می‌کنند، وظیفه ما ساختن آینده‌ای شایسته‌تر برای آنان است. نباید حضور امروز مردم را با پایان یافتن این برنامه تمام‌شده تلقی کنیم.

وی ادامه داد: این روز باید نقطه شروعی برای عهدی تازه میان مردم و مسئولان باشد؛ عهدی برای کار بیشتر، خدمت صادقانه‌تر، شنیدن صدای مردم و برداشتن موانع از مسیر زندگی آنان.

استاندار البرز افزود: من به نمایندگی از مجموعه مدیریت استان، در برابر مردم البرز سر تعظیم فرود می‌آورم؛ مردمی که با حضور خود نشان دادند همچنان می‌توان بر سرمایه اجتماعی، همدلی و عشق به ایران تکیه کرد.

عبداللهی در پایان گفت: امروز البرز یک پیام را به ایران مخابره کرد؛ پیام مردمی که ممکن است مطالبه داشته باشند و از برخی مشکلات گلایه‌مند باشند، اما ایران را دوست دارند و آینده این سرزمین را متعلق به خود می‌دانند. این تصویر باید در حافظه البرز باقی بماند و مسئولیت ما را برای خدمت به این مردم سنگین‌تر کند.

پربازدیدترین آخرین اخبار