آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۵۰۸۱

خانه مطبوعات کرمان حمله به صدا و سیما را محکوم کرد

خانه مطبوعات استان کرمان بعد از حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونسیتی به ساختمان صدا و سیما در تهران، بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، خانه مطبوعات استان کرمان بعد از حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونسیتی به ساختمان صدا و سیما در تهران، بیانیه‌ای به شرح زیر صادر کرد.

رژیم بی منطق صهیونی، در یک اقدام خصمانه، کانون خبر و مرکز اطلاع‌رسانی کشورمان را هدف گرفت. جایگاهی که صرفا یک محیط خبری است و هیچ گونه راهبرد نظامی ندارد.

رسانه‌ای که چشم‌انداز آن پیشرانی خبر در امتداد افزایش اعتماد عمومی، مشارکت مردم و تکوین فرهنگ ایرانی - اسلامی است.

پایگاهی بی دفاع و ساختمانی شیشه‌ای که مورد حمله دشمن صهیونیستی قرار گرفت و تعدادی از خبرنگاران شریف واحد مرکزی خبر در معاونت سیاسی مجروح شدند.

خانه مطبوعات استان کرمان ضمن محکومیت این جنایت ضد فرهنگی، فیش‌ها و برگه‌های خونین خبری را تبلور رشادت خبری و سختی کار خبرنگاران می‌داند و امیدوار است جامعه جسور رسانه‌ای استان خصوصا خبرگزاری‌های متعهد و پرتلاش، با فعالیت مضاعف خود، نقصان به وجود آمده در انتقال امواج دشمن شکن اطلاع رسانی را جبران کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار