
انهدام شرکت هرمی در فردیس
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سرهنگ فرجاله اسدالهی با بیان اینکه فعالیت شرکتهای هرمی معمولاً با انگیزههای کلاهبرداری و سوء استفاده از افراد ساده لوح جامعه صورت میپذیرد، اظهار کرد: فعالیت اینگونه شرکتها هیچ وجهه قانونی ندارد.
وی در ادامه با اشاره به دریافت خبری مبنی بر فعالیت یک شرکت هرمی در شهرستان فردیس گفت: بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان فردیس افزود: با اقدامات صورت گرفته محل فعالیت اعضای این باند در یک واحد مسکونی شناسایی و مأموران پلیس آگاهی این فرماندهی با هماهنگی مقام قضایی به محل مورد نظر اعزام شدند.
وی به دستگیری ۱۶ نفر از اعضای این شرکت هرمی اشاره کرد و بیان داشت: متهمان با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.
سرهنگ اسدالهی در پایان با اشاره به ماهیت مجرمانه شرکتهای هرمی از شهروندان درخواست کرد: در صورت اطلاع از تشکیل و فعالیت افراد سودجو در اینگونه شرکتها، مراتب را از طریق مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ به مأموران گزارش نمایند.