آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۷۹۶۳

راه‌اندازی داروخانه هلال‌احمر کرمانشاه پس از ۴۷ سال انتظار

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه از صدور پروانه داروخانه هلال احمر استان پس از ۴۷ سال انتظار خبر داد.
راه‌اندازی داروخانه هلال‌احمر کرمانشاه پس از ۴۷ سال انتظار

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، افشین یگانه مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه از راه‌اندازی داروخانه هلال احمر در استان با پیگیری‌های مجدانه استاندار کرمانشاه خبرداد و اظهار کرد: استان کرمانشاه تنها استانی بود که داروخانه هلال احمر نداشت و تحت عنوان مرکز فوریت‌های دارویی فعالیت می‌کرد.

وی عنوان کرد: با حضور پر خیر و برکت هیئت دولت به استان کرمانشاه و دستور شخص رئیس جمهور و وزیر بهداشت، روند صدور مجوز داروخانه هلال احمر تسریع شد.

سرپرست هلال احمر استان کرمانشاه با اشاره به همکاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، معاونت غذا و دارو و سایر اعضای کمیسیون ماده ۲۰، افزود: پس از پیگیری‌های مستمر، توانستیم پروانه فعالیت و تأسیس داروخانه هلال احمر را پس از ۴۷ سال در استان کرمانشاه دریافت کنیم.

یگانه با تأکید بر اهمیت این داروخانه در تأمین داروهای مورد نیاز بیماران خاص گفت: داروهایی که در سبد تأمین جمعیت هلال احمر بود و بیماران مجبور بودند از استان‌های مجاور و گاهی تهران تهیه کنند، به زودی از طریق داروخانه هلال احمر استان کرمانشاه تأمین خواهد شد.

وی با بیان اینکه این خبر نویدبخشی برای مردم استان است، افزود: راه‌اندازی داروخانه هلال احمر گامی مهم در جهت ارتقای سطح سلامت و رفاه مردم استان کرمانشاه است و امیدواریم بتوانیم با ارائه خدمات با کیفیت، رضایت هموطنان را جلب کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار