نماینده ولی فقیه سمنان: آتش‌بس به معنی مصالحه نیست
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۸۵۹۵

نماینده ولی فقیه سمنان: آتش‌بس به معنی مصالحه نیست

امام جمعه و نماینده ولی فقیه گفت: آتش‌بس فعلی به معنی مصالحه با دشمن نیست.
نماینده ولی فقیه سمنان: آتش‌بس به معنی مصالحه نیست

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی در خطبه‌های نماز جمعه سمنان در مصلای حضرت امیرالمومنین(ع) با اشاره به پرسش برخی از مردم درباره شرایط کنونی و چرایی آتش‌بس، گفت: ایران اسلامی اکنون با دشمن در مصالحه نیست و به فرموده رهبر معظم انقلاب حتی اگر دشمن از جنگ دست نگهداشت، ما همچنان آماده‌ایم.

وی بیان کرد: اکنون هم آتش‌بس به معنای واقعی انجام نشد، زیرا آتش‌بس شرایطی دارد و نکته اول آن موافقت طرفین است، در حالیکه ایران آغازکننده تهاجم نبود.

این مسئول به سومین پیام رهبر معظم انقلاب همراه با سه تبریک اشاره کرد و افزود: ۲ تبریک مربوط به پیروزی بر رژیم اسرائیل و آمریکای جنایتکار بود که آمریکا مستقیم با ایران وارد جنگ شد. سومین تبریک نیز بابت همگرایی میلیونی ایرانیان بود.

نماینده ولی فقیه در سمنان با اشاره به اینکه تحلیلگران دشمن اعتراف می‌کنند که به هدفشان نرسیدند، گفت: چهارمین تبریک به مردم است که چنین رهبر حکیم و شجاعی دارند. به ویژه در شرایطی که کشتی نظام اسلامی در تلاطم قرار داشت، دشمن از هدایت رهبر معظم انقلاب انگشت به دهان بود.

امام جمعه سمنان به تجهیز نظامی صهیونیست‌ها در جنگ ۱۲ روزه اشاره و اضافه کرد: رژیم غاصب کلاهک هسته‌ای دارد و ایران پنجه در پنجه کسانی انداخت که از نظر تسلیحاتی در دنیا برتر هستند و با انسانیت مسأله دارند.

وی تاکید کرد: مردم مدیون کسانی هستند که امنیت را برقرار می‌کنند، نیروهای سپاه، بسیج، نیروهای امنیتی و انتظامی، قوه قضاییه و مجموعه بهداشت و درمان که در عملیات‌های آفندی و پدافندی پیروز شدند قابل تقدیر هستند.

پربازدیدترین آخرین اخبار