
مخل امنیت در اردل به دست پلیس افتاد

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سرهنگ حسین بابا میر، گفت: در پی گزارشهای مردمی مبنی بر درگیری و وقوع تیراندازی در بخش میانکوه، رسیدگی به موضوع بهصورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان اردل افزود: با انجام اقدامات اطلاعاتی و تخصصی، یکی از عوامل اصلی اخلال در نظم و امنیت عمومی شناسایی شد و مأموران پس از هماهنگی با مرجع قضایی، صبح امروز طی عملیاتی غافلگیرانه وی را در مخفیگاهش دستگیر کردند.
بابامیر تصریح کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهم، ۲ قبضه سلاح جنگی، یک قبضه سلاح شکاری و ۹۲ عدد فشنگ کشف و ضبط شد که پس از تشکیل پرونده، متهم به مرجع قضایی تحویل داده شد.
سرهنگ بابا میر در پایان با تأکید بر عزم جدی پلیس در برخورد با هنجارشکنان گفت: امنیت و آرامش مردم، خط قرمز پلیس است و با هر فردی که قصد برهم زدن این آرامش را داشته باشد، بهصورت قاطع و قانونی برخورد خواهد شد.