
کد خبر:۱۲۸۰۴۶۸
کشف ۱۶۰ میلیارد ریال اموال مسروقه در شهرکرد
فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری از شناسایی، دستگیری و انهدام یک باند ۳ نفره سارقان منازل و کشف اموال مسروقه به ارزش۱۶۰ میلیارد ریال خبرداد.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سردار حسین امجدیان در جمع خبرنگاران گفت: در پی وقوع سرقتهای متعدد و با کنترل و رصد مجرمان سابقهدار، پلیس آگاهی استان موفق به شناسایی و دستگیری یک باند ۳ نفره سرقت از منازل مسکونی شد.
فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری افزود: اعضای این باند طی یک عملیات ضربتی دستگیر و اموال مسروقه به ارزش۱۶۰ میلیارد ریال کشف شد.
به گفته فرمانده انتظامی استان، در این عملیات مجموعاً ۸ فقره سرقت منزل کشف و سه مجرم سابقهدار دستگیر شد.
به گزارش خبرگزاری دانشجو و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، امجدیان تأکید کرد: پلیس استان با جدیت و قاطعیت به مقابله با سارقان ادامه خواهد داد و با همکاری مردم، امنیت اجتماعی را تثبیت و ارتقاء میدهد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.