جنگ اخیر اهمیت عملکرد حافظان امنیت را نشان داد

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سردار جلیل موقوفهئی فرمانده انتظامی استان کرمان در مراسم تکریم و معارفه رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمان اعلام کرد: جنگ اخیر اهمیت امنیت و عملکرد حافظان امنیت را نشان داد.
وی تاکید کرد: افتخار میکنیم که نوکر مردم هستیم و تا پای جان از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.
فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره به خدمات پلیس، گفت: برخی از مردم متوجه این موضوع نیستند و شاید تلاشهای شبانه و عملکرد تخصصی حافظان امنیت را درک نکنند.
وی اعلام کرد: کاهش حتی یک نفر در تلفات تصادفات رانندگی، چندین خانواده را نجات میدهد و عملکرد این حوزه قابل تقدیر است.
فرمانده انتظامی استان کرمان افزود: رئیس جدید پلیس راهور وظیفه دارد طرحهای نیمه تمام را ادامه بدهد و باید موضوع کاهش تصادفات پیگیری شود.
وی تصریح کرد: تسهیل در رفت و آمد، کاهش ترافیک و تصادفات، حضور پررنگ همکاران، هوشمندسازی بایستی با تعامل دنبال شود.
در این مراسم سرهنگ «علی رضایی» به عنوان رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمان معرفی و از خدمات سرهنگ «اسماعیل خوشوقت» تجلیل شد.