آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۰۴۱۱

پساب میگو موجب توسعه شورورزی در سواحل گلستان می شود

معاون اقتصادی استاندار گلستان با اشاره به ضرورت بهره‌برداری بهینه و زیست‌محیطی از پساب مجتمع میگوی گمیشان برای توسعه پایدار گفت: این منابع آبی فرصتی مناسب برای توسعه شورورزی در سواحل گلستان است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عبدالعلی کیان مهر در جلسه‌ای مشترک با حسن‌زاده، مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان، جباری، مدیرکل شیلات، نیکویی، مدیرکل منابع طبیعی و جمعی از پرورش‌دهندگان مجتمع میگوی گمیشان، به بررسی راهکارهای بهره‌برداری بهینه از پساب این مجتمع پرداخت.

معاون اقتصادی استاندار گلستان با تأکید بر ضرورت ایجاد برند تخصصی برای میگوی تولیدی استان و اخذ کد آیسیک جهت تسهیل فرآیند صادرات، بر رعایت الزامات زیست‌محیطی و بهداشتی، به‌خصوص در زمینه تصفیه و استفاده مجدد از پساب مجتمع تاکید کرد.

وی افزود: استفاده از پساب تصفیه شده برای کشت شورورزی و گیاهان سازگار با اقلیم منطقه مانند سالیکورنیا می‌تواند ضمن حفظ محیط زیست، اشتغال پایدار و ارتقا ارزش افزوده در زنجیره تولید میگو را به دنبال داشته باشد.

کیان مهر با اشاره به پیش‌بینی افزایش تولید میگو در سال جاری، آمادگی کامل استان برای حمایت از پرورش‌دهندگان این صنعت را اعلام کرد و گفت: توسعه طرح‌های دانش‌بنیان و حفظ اصول حفاظت محیط زیست، از اولویت‌های اصلی استان در حوزه آبزی‌پروری محسوب می‌شود.

شایان ذکر است؛این جلسه در راستای تقویت ظرفیت‌های بومی و ارتقا استانداردهای زیست‌محیطی مجتمع میگوی گمیشان برگزار شد تا زمینه رشد پایدار این صنعت با رویکردی علمی و محیط‌زیستی فراهم شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار