آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۱۸۱۹

نظارت بهداشتی دامپزشکی البرز بر ۴۰۷ ذبح دام در ایام تاسوعا و عاشورا

مدیرکل دامپزشکی استان البرز، اعلام کرد: در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی، ۴۰۷ مورد بازرسی بهداشتی دام زنده و فرآیند ذبح توسط کارشناسان این اداره انجام شد و سلامت فرآورده‌های دامی در سراسر استان تحت کنترل قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو،علیرضا جمالی مدیرکل دامپزشکی استان البرز در جمع خبرنگاران اعلام کرد: در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۴۰۷ مورد بازرسی بهداشتی دام زنده و فرآیند ذبح توسط کارشناسان این اداره انجام شد و سلامت فرآورده‌های دامی در سراسر استان تحت کنترل قرار گرفت.

وی افزود: در این ایام ۸ تیم  ثابت و ۱۱ اکیپ سیار با حضور ۳۳ نفر از دامپزشکان، کارشناسان بهداشتی، بازرسان گوشت و ناظرین شرعی، مسئول نظارت کامل بر ذبح شرعی و بهداشتی دام‌های قربانی بودند.

جمالی با اشاره به حفظ سلامت عزاداران حسینی گفت: در این نظارت‌ها، مقدار قابل توجهی از آلایش‌های غیرقابل مصرف مانند کبد، ریه و کلیه دام‌های سبک و سنگین شناسایی و از چرخه مصرف خارج شد.

مدیرکل دامپزشکی البرزعنوان کرد: شهروندان از ذبح دام در خارج از کشتارگاه خودداری کرده و از خرید فرآورده‌های خام دامی بدون لیبل دامپزشکی یا فاقد تاریخ مصرف پرهیز کنند تا سلامت خود و خانواده‌شان به خطر نیفتد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار