آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۳۰۵۱
معاون شهردار کرمان خبر داد:

تصمیم شهرداری کرمان برای محله محور کردن مدیریت بحران

معاون محیط‌زیست و خدمات‌شهری شهرداری کرمان از اقدام مدیریت شهری برای تشکیل تیم‌های مدیریت بحران در محلات خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شهرداری کرمان، محمود ایرانمنش معاون محیط‌زیست و خدمات‌شهری شهرداری کرمان با تأکید بر اهمیت نقش مردم در مدیریت شهری، اظهار کرد: شهرداری کرمان در نظر دارد به منظور افزایش آمادگی و واکنش سریع در شرایط اضطراری، تیم‌های مدیریت بحران محلی را تشکیل دهد.

وی با اشاره به همکاری بسیج، آتش‌نشانی، هلال احمر، مساجد و شهرداران محله‌ها در اجرای این طرح، افزود: این اقدام در راستای تقویت تاب‌آوری شهری و افزایش مشارکت مردمی در مدیریت بحران انجام می‌گیرد.

معاون شهردار کرمان ارتباط مستقیم مدیران با مردم را ضروری خواند و گفت: مردم در مدیریت شهر سهیم هستند و باید از ظرفیت‌های مردمی در محلات مختلف و در تصمیم‌گیری‌ها و اجرای طرح‌ها استفاده شود.

وی ادامه داد: نیرو‌های مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری در محله‌ها مستقر شده و با کمک سایر دستگاه‌ها و نیرو‌های مردمی، تیم‌های واکنش سریع و مدیریت بحران محله را تشکیل خواهند داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار