آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۴۰۱۳

استاندار خراسان رضوی: عملیاتی شدن طرح توسعه فیبرنوری مشهد تا پایان امسال

استاندار خراسان رضوی گفت: طرح توسعه فیبرنوری مشهد تا پایان امسال عملیاتی خواهد شد.
استاندار خراسان رضوی:
عملیاتی شدن طرح توسعه فیبرنوری مشهد تا پایان امسال

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، غلامحسین مظفری روز یکشنبه در نشستی با فعالان اقتصادی حوزه دانش بنیان، اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی خراسان رضوی اعلام کرد: به منظور ارتقای کیفیت و سرعت اینترنت در مشهد، منابع مالی برای تکمیل، توسعه و تقویت فیبرنوری در این شهر تامین شده است و طبق تصمیم گیری در نشست تهران، طرح توسعه فیبرنوری مشهد تا پایان امسال عملیاتی می‌شود.

او با اشاره به وضعیت نامطلوب فیبر نوری در مشهد در ابتدای مسئولیت خود گفت: در آن زمان وضعیت فیبرنوری در مشهد به هیچ وجه مناسب نبود و شرکت‌هایی که در این زمینه فعال بودند، نیز عملکرد مطلوبی نداشتند.

این مسئول توسعه فیبرنوری را یکی از زیرساخت‌های موردنیاز شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی برشمرد و در ادامه با تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های استان برای راه‌اندازی ناحیه بین‌المللی نوآوری و فعالیت در حوزه فناوری و اقتصاد دیجیتال، خواستار هم‌افزایی مجموعه‌های مرتبط و پیگیری برای تحقق این هدف شد.

مظفری با اشاره به نشست اخیر خود با معاون فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در آن نشست موضوع مهمی با عنوان ایجاد «ناحیه بین‌المللی نوآوری» مطرح شد که در دستور کار وزارت علوم قرار دارد و امیدواریم خراسان رضوی بتواند در این مسیر گام بردارد که فراهم کردن مقدمات در این زمینه ضرورت دارد.

استاندار خراسان رضوی، «محدودیت فضای فیزیکی» پارک‌های علم و فناوری را مهم‌ترین مشکل در مسیر توسعه آنها دانست و پیشنهاداتی مانند اختصاص ۱۲۰ هکتار زمین در منطقه ثامن به صنایع دانش‌بنیان و تملک بخشی از زمین مجاور شهرک صنعتی خادم الرضا مشهد به پارک علم و فناوری و زمین در شهر فرودگاهی جدید مشهد با ۱۲ هزار هکتار وسعت را ارائه داد.

مظفری اضافه کرد: همچنین در خیابان شهید فکوری مشهد زمین بسیار ارزشمندی وجود دارد که می‌توان به‌جای تفکیک به قطعات ۵۰۰ تا هزار متری و واگذاری آن، چند برج نوآوری و فناوری در آن ساخت که مجوز این موضوع از طریق کمیسیون ماده ۵ صادر شده است و ایجاد ارزش افزوده نیز در استانداری انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: با مشارکت بخش خصوصی توانمند می‌توان این برج‌ها را ساخت و این فرصت‌ها را غنیمت شمرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار