آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۴۶۴۲

کلاهبردار ۵۰ میلیارد تومانی در لنگرود در دام قانون

فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود از دستگیری متهم زن ۴۳ ساله به جرم ۵۰ میلیارد تومان کلاهبرداری در این شهرستان خبر داد.
کلاهبردار ۵۰ میلیارد تومانی در لنگرود در دام قانون

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو،  ارسلان صبح زاهدی فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود در پی ارجاع یک فقره پرونده قضایی مبنی بر کلاهبرداری فردی سابقه دار از شهروندان گیلانی، ماموران انتظامی کلانتری ۱۲ موبندان لنگرود مسئولیت رسیدگی به این پرونده را برعهده گرفتند. 

وی افزود: ماموران انتظامی پس از تحقیقات دقیق توانستند خانمی ۴۳ را که با معامله و فروش مال غیر و همچنین ارائه چک‌های بی محل در سطح گیلان، کلاهبرداری می‌کرد شناسایی و دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود با بیان اینکه متهم به مراجع قانونی تحویل داده شد گفت: متهم در بازجویی‌های پلیس اعتراف کرد ۵۰ میلیارد تومان با فروش مال غیر از مردم استان کلاهبرداری کرده است.

فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان انتظامی برای تامین امنیت و پیشگیری از وقوع جرم در شهرستان، گفت: مردم می‌توانند با هوشیاری و توجه به هشدار‌های پلیس، در انجام معاملات دقت و از کلاهبرداری جلوگیری کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار