آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۵۳۳۶

تصویب افزایش نرخ حمل آرد در خراسان رضوی

افزایش ۲۹.۵ درصدی نرخ حمل آرد در استان خراسان رضوی تصویب شد
تصویب افزایش نرخ حمل آرد در خراسان رضوی

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جلسه کارگروه آرد، گندم و نان استان امروز تشکیل شد تا ضمن ارائه گزارش‌ها و بررسی چالش‌های موجود، موضوع افزایش نرخ حمل آرد در استان به تصویب برسد.

بر این اساس، با توجه به افزایش نرخ حمل جاده‌ای به میزان ۲۴ درصد و افزایش نرخ کارگری به میزان ۴۵ درصد، نرخ حمل شهری آرد در استان به ۱۷،۱۰۰ تومان برای هر کیسه و نرخ حمل روستایی به ۱۹،۴۰۰ تومان تعیین شد که در مجموع افزایش ۲۹.۵ درصدی را برای هر کیسه آرد در پی خواهد داشت.

با توجه به قرار گرفتن آرد در فهرست کالا‌های مشمول قاچاق، مقرر شد برای تمامی فعالان زنجیره گندم، آرد و نان جلسات توجیهی برگزار شود تا از بروز مشکل در فرآیند خرید، فروش و حمل جلوگیری شود.

در خصوص نان کنجدی نیز تصمیم‌گیری شد تا نرخ این نوع نان برای نانوایان دارای سهمیه آرد نوع ششم توسط اتحادیه نانوایان و اتاق اصناف بررسی و تأیید شده و با نصب بنر در واحد‌های صنفی، در معرض دید عموم قرار گیرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت تصمیمات اتخاذ شده در کارگروه آرد، گندم و نان، گفت: هدف اصلی ما تأمین به‌موقع، منظم و عادلانه آرد برای همه نقاط استان، به‌ویژه مناطق روستایی و کم‌برخوردار است. مصوبه امروز در خصوص نرخ حمل آرد با رویکرد حمایت از شبکه حمل‌ونقل، حفظ تعادل قیمتی و استمرار خدمت‌رسانی اتخاذ شد.

 رضا رمضانی، همچنین با اشاره به مسائل بانکی و مشکلات مربوط به برداشت وجوه توسط نانوایان و کارخانه‌های آرد، افزود: در شرایطی که شبکه بانکی با اختلال مواجه باشد، نباید تولید و توزیع آرد متوقف شود. تصمیم کارگروه در استفاده از موجودی گندم امانی در چنین مواقعی، اقدامی پیشگیرانه برای پایداری زنجیره تأمین است.

او با اشاره به شرایط خاص اخیر و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه‌ای که بر کشور تحمیل شد، گفت: همراهی مثال‌زدنی مردم، نانوایان و فعالان زنجیره آرد و نان در این مدت، نشان‌دهنده ظرفیت بالای اجتماعی و مسئولیت‌پذیری در استان بود. قدردانی از این همراهی وظیفه همه ماست و این روحیه باید در ادامه مسیر نیز تقویت شود.

در پایان جلسه نیز، مقرر شد گزارش‌های نظارتی بر عملکرد نانوایی‌ها از طریق کمیته رصد و پایش مستقر در سامانه نانینو جمع‌آوری و نانوایی‌های متخلف شناسایی شوند. همچنین پرونده تخلف این واحد‌ها تشکیل و گزارش تجمیعی آن به صورت هفتگی به استانداری ارسال شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار