
تولید محصولات سلامت محور در اولویت است

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، طهماسب نجفی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه در نشست کارگروه سازگاری با کم آبی استان که با حضور مدیرکل دفتر فنی استانداری و مدیران عضو برگزار شد؛ اظهار کرد: یکی از اولویتهای مهم برنامه هفتم پیشرفت کشور، ارتقای سطح سلامت جامعه و بهبود کیفیت زندگی افراد است و در همین راستا در حوزه کشاورزی، یک هدف گذاری ۲.۵ درصدی تعریف شده است.
وی تولید محصولات سلامت محور را یک اولویت مهم در حوزه کشاورزی برشمرد و گفت: تولید محصولات باید به گونهای باشد که علاوه بر تأمین نیازهای غذایی، به حفظ سلامت مردم، منابع طبیعی و محیط زیست توجه داشته باشد و دست یابی به این مهم نیازمند کاهش استفاده از سموم و کودهای شیمیایی و مدیریت بهینه منابع طبیعی است.
معاون عمرانی استاندار در ادامه بیان کرد: متأسفانه افزایش حضور کشاورزان غیربومی در استان و عدم رعایت الگوی کشت و استفاده غیراستاندارد از کودهای شیمیایی و سموم توسط آنها، تبدیل به یکی از معضلات استان شده و سلامت مردم را با خطر مواجه کرده است.
وی تاکید کرد: نمونه برداری منظم از آب چاهها، آزمایش محصولات کشاورزی مانند سیب زمینی، پیاز، گوجه فرنگی و … میتواند به کاهش این آسیبها کمک کند و زمینه برخورد قانونی با متخلفان را فراهم کند.
نجفی در بخش دیگری از سخنانش گفت: استان کرمانشاه حدود ۹۰۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که یک ظرفیت بسیار مناسب برای توسعه استان محسوب میشود.
وی خاطر نشان کرد: با استفاده از روشهای نوین و افزایش بهرهوری در کشاورزی میتوان در کنار افزایش تولید و کاهش هزینهها به بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی کشاورزان هم کمک کرد.
معاون عمرانی استاندار ادامه داد: یکی از روشهای افزایش بهرهوری در حوزه کشاورزی استفاده از فناوریهای نوین مانند استفاده از سیستمهای نوین آبیاری به جای آبیاری سنتی است و این روشها باید توسط جهاد کشاورزی ترویج شود.