آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۷۰۶۸

حذف نان دولتی در گلستان با روح عدالت سازگار نیست

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی گفت: حذف نان دولتی در گلستان، یعنی فشار از دوش دولت بر شانه مردم کم‌درآمد هدایت شود؛ این راهبرد با روح عدالت سازگار نیست.
حذف نان دولتی در گلستان با روح عدالت سازگار نیست

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رمضانعلی سنگدوینی در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار کرد: نان، خط قرمز معیشت مردم است و اگر این خط شکسته شود، اعتماد عمومی هم تَرَک برمی‌دارد.

وی با بیان اینکه در این حوزه رایزنی‌هایی با رئیس مجلس، معاون اقتصادی وزیر کشور و اعضای کمیسیون‌های مرتبط مجلس انجام داده است، تصریح کرد: موضوع را به طور جدی پیگیری کردم و اگر ابهامات برطرف نشود، از ابزار‌های نظارتی پارلمان استفاده خواهم کرد.

 به گفته سنگدوینی، تصمیم‌گیری درباره نان و افزایش قیمت آن، بدون اقناع مردم، بدون اطلاع‌رسانی و پشت در‌های بسته، با روح اقتصاد مقاومتی در تضاد است، همان سیاستی که در بند‌های دوم و هفتم آن، بر صیانت از اقشار ضعیف و امنیت غذایی تأکید شده است.

نماینده گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی ابراز کرد: گلستان را نمی‌توان با نسخه تهران اداره کرد، زیرا این استان کشاورزمحور و با ترکیب روستایی و قومیتی خاص، یکی از تولیدکنندگان اصلی گندم کشور است.

وی ادامه داد: حال همان کشاورز باید با کارت ناقص و صف‌های فرساینده، نان دسترنجش را گران‌تر بخرد. سنگدوینی گفت: نزدیک به ۵۰ درصد مردم گلستان یارانه دریافت می‌کنند و بیش از ۸۰ درصد تحت پوشش حمایت‌های معیشتی هستند و حذف نان دولتی، یعنی برداشتن فشار از دوش دولت و انداختن آن بر شانه مردم کم‌درآمد که با توجه به رویکردی که به دنبال عدالت هستیم، سازگار نیست و باید یارانه‌ها هم عادلانه و شفاف توزیع شوند.

وی با تکیه بر اصول ۴۳ و ۲۹ قانون اساسی یادآور شد: تأمین خوراک و امنیت غذایی از وظایف مسلم دولت است و هیچ منطقی نمی‌پذیرد که افزایش ناگهانی قیمت نان، آن هم بدون اطلاع و زیرساخت مناسب، با عدالت اجتماعی سازگار باشد.

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی افزود: ماده هفت قانون حمایت از حقوق مصرف‌کننده نیز دولت را ملزم به قیمت‌گذاری شفاف و عادلانه می‌کند.

وی اضافه کرد: از همه ابزار‌های قانونی، از تذکر و سؤال تا تحقیق و تفحص، استفاده خواهم کرد تا عدالت توزیعی حفظ شود. سنگدوینی بیان کرد: ما با اصلاحات واقعی مخالفتی نداریم، اما با اصلاحات غیرکارشناسی، بی‌ریشه و پرشتاب که مستقیماً معیشت مردم را نشانه گرفته‌اند، با تمام توان مقابله می‌کنیم. وی ابراز کرد: نان، حق مردم است، نه کالای تجملی و اگر دولت، امنیت غذایی مردم را تضعیف کند، هیچ عدد و نموداری نمی‌تواند اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند.

گفتنی است، اعلام نرخ جدید نان در گلستان با گلایه های متعددی همراه بود. علی رغم آنکه پیش‌تر حداکثر افزایش قیمت نان کمتر از ۲۰ درصد عنوان شده بود اما در برخی از انواع نان‌ها، شاهد افزایش دو برابری نرخ نان در گلستان هستیم. 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار