آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۷۹۰۷
استاندار خراسان جنوبی خبر داد:

ساخت ۴۳۰ کلاس درس در طرح نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی

استاندار خراسان جنوبی گفت: بیش از ۹۵ پروژه با بیش از ۴۳۰ کلاس درس در نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با مشارکت مردم در دست اجراست.

ساخت ۴۳۰ کلاس درس در طرح نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید محمدرضا هاشمی در جمع مدیران آموزش‌وپرورش، معاونان، سرپرست مدیریت پردیس دانشگاه فرهنگیان و مدیران شهرستانی آموزش و پرورش، گفت: اگر در حوزه آموزش و پرورش عملکرد مطلوبی داشته باشیم، شاهد کاهش محسوس آسیب‌های اجتماعی و ناهنجاری های فرهنگی خواهیم بود. این حوزه نه‌فقط یک دستگاه اجرایی، بلکه مأموریت‌دار ساختن آینده کشور است.

 

وی افزود: هیچ شغلی مانند معلمی، با وجود دشواری‌ها و کمبود امکانات، چنین اثرگذاری عمیق و ماندگاری ندارد. محصول کار معلم، انسان است؛ و هیچ‌چیز با پرورش انسان قابل مقایسه نیست. اگر مدیری، استانداری یا نخبه‌ای در کشور می‌بینید، روزی بر نیمکت همین مدارس نشسته است و این افتخاری ماندگار برای معلمان است.

 

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به شرایط اقتصادی و معیشتی فرهنگیان نیز اظهار داشت: با وجود برخی مشکلات ، جامعه فرهنگی استان با روحیه‌ای مطالبه‌گر، هوشمندانه و مسئولانه در مسیر رشد تعلیم و تربیت گام برمی‌دارد. این روحیه ستودنی است و نشان از درک و بصیرت بالای این قشر دارد.

 

وی با بیان اینکه مدیریت در آموزش و پرورش بدون امکانات، هنر واقعی است، گفت: من با علم به محدودیت‌ها، مسئولیت استان را پذیرفتم، چون اعتقاد دارم می‌توان با کمترین امکانات و بیشترین انگیزه، بهترین خروجی را رقم زد. آموزش و پرورش، جهاد خاموش اما مؤثر در دل جامعه است.

 

هاشمی با تأکید بر نقش دانشگاه فرهنگیان در تأمین نیروی انسانی تخصصی، اظهار کرد: تربیت معلم باید از مسیر دانشگاه فرهنگیان تقویت شود. کمبود فضای خوابگاهی یکی از مشکلات موجود است، اما با حمایت‌های استانی و استفاده از ظرفیت معادن و مسئولیت اجتماعی صنایع، می‌توان بخشی از این مشکلات را رفع کرد.

 

استاندار همچنین از موفقیت‌های استان در توسعه زیرساخت‌های آموزشی خبر داد و گفت: خراسان جنوبی اکنون جزء سه استان برتر کشور در توسعه فضاهای آموزشی است. بیش از ۹۵ پروژه با بیش از ۴۳۰ کلاس درس در نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با مشارکت مردم در دست اجراست که حاصل همت همه‌جانبه دولت، خیرین و فرهنگیان دلسوز است.

 

وی با اشاره به ضرورت هماهنگی خانه، مدرسه و مسجد در تربیت نسل آینده گفت: دانش‌آموزی که در خانه آرامش نداشته باشد، در مدرسه نمی‌درخشد و اگر مدرسه مأمنی امن و الهام‌بخش نباشد، خانه هم نمی‌تواند به‌تنهایی فرزند موفقی پرورش دهد. این همکاری و هم‌افزایی سه‌جانبه، رمز موفقیت واقعی در تعلیم و تربیت است.

 

هاشمی خاطرنشان کرد: تعلیم و تربیت سرمایه‌گذاری برای آینده است. اگر امروز به آن توجه نکنیم، فردا با هزینه‌های اجتماعی، فرهنگی و حتی امنیتی بیشتری مواجه خواهیم شد. آموزش و پرورش باید در اولویت برنامه‌ریزی‌های اجرایی و بودجه‌ای قرار گیرد و بنده شخصاً برای تحقق این هدف، تمام‌قد در کنار مجموعه فرهنگی استان هستم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار