
تولید بیش از ۱۰ هزار تن گوشت سفید در چهارمحال و بختیاری
سهیلا عسگری در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، با اشاره به رشد ۸ درصدی جوجه ریزی در چهار ماهه نخست سال جاری گفت: در این مدت، ۲۴۰ واحد تولیدی در استان با جوجهریزی ۵ میلیون و ۸۷۷ هزار و ۸۴۰ قطعه، معادل ۱۰ هزار و ۵۸۰ تن گوشت سفید تولید کردهاند که نقش مهمی در تأمین نیاز مصرف و پایداری امنیت غذایی استان دارد.
مدیر طیور و زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به تولید ۳۴ هزار و ۲۹۱ تن گوشت سفید از واحدهای پرورش طیور (مرغ گوشتی، بوقلمون، شترمرغ و ...) در سال گذشته، افزود: در بحبوحه جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی، این استان توانست به عنوان یکی از ۸ استان برتر تولید مرغ در خرداد ماه بر اساس سهم جوجهریزی کشور، ایفای نقش کند.
عسگری همچنین از توزیع ۱۵۲۰ تن کنجاله سویا و ۱۵۰۰ تن ذرت از محل انبارهای پشتیبانی امور دام استان خبر داد و گفت: این میزان، علاوه بر خرید پرورشدهندگان طیور استان از سایر شرکتها و از طریق سامانه بازارگاه بوده است.
مدیر طیور و زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی استان، افزایش تولید مستمر و پایدار را نیازمند برنامهریزی در سطح استان و تلاش و هماهنگی همه دستاندرکاران ذیربط دانست و ضمن تقدیر از تولیدکنندگان، اتحادیهها، تشکلهای مربوطه و زنجیرههای ارزش، تأکید کرد که تمام تلاش مجموعه جهاد کشاورزی در جهت امنیت غذایی پایدار و ثبات بازار برای رفاه و آسایش مردم عزیز استان است.