آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۷۹۵۸
رشد ۸ درصدی جوجه‌ریزی؛

تولید بیش از ۱۰ هزار تن گوشت سفید در چهارمحال و بختیاری

مدیر طیور و زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از رشد ۸ درصدی جوجه‌ریزی در چهار ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال گذشته خبر داد.

تولید بیش از ۱۰ هزار تن گوشت سفید در چهارمحال و بختیاری

سهیلا عسگری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، با اشاره به رشد ۸ درصدی جوجه ریزی در چهار ماهه نخست سال جاری گفت: در این مدت، ۲۴۰ واحد تولیدی در استان با جوجه‌ریزی ۵ میلیون و ۸۷۷ هزار و ۸۴۰ قطعه، معادل ۱۰ هزار و ۵۸۰ تن گوشت سفید تولید کرده‌اند که نقش مهمی در تأمین نیاز مصرف و پایداری امنیت غذایی استان دارد.
مدیر طیور و زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به تولید ۳۴ هزار و ۲۹۱ تن گوشت سفید از واحدهای پرورش طیور (مرغ گوشتی، بوقلمون، شترمرغ و ...) در سال گذشته، افزود: در بحبوحه جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی، این استان توانست به عنوان یکی از ۸ استان برتر تولید مرغ در خرداد ماه بر اساس سهم جوجه‌ریزی کشور، ایفای نقش کند.

عسگری همچنین از توزیع ۱۵۲۰ تن کنجاله سویا و ۱۵۰۰ تن ذرت از محل انبارهای پشتیبانی امور دام استان خبر داد و گفت: این میزان، علاوه بر خرید پرورش‌دهندگان طیور استان از سایر شرکت‌ها و از طریق سامانه بازارگاه بوده است.
مدیر طیور و زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی استان، افزایش تولید مستمر و پایدار را نیازمند برنامه‌ریزی در سطح استان و تلاش و هماهنگی همه دست‌اندرکاران ذیربط دانست و ضمن تقدیر از تولیدکنندگان، اتحادیه‌ها، تشکل‌های مربوطه و زنجیره‌های ارزش، تأکید کرد که تمام تلاش مجموعه جهاد کشاورزی در جهت امنیت غذایی پایدار و ثبات بازار برای رفاه و آسایش مردم عزیز استان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار