آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۹۳۹۳

جایگاه سوم قزوین در تولید گوشت بوقلمون

مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: استان قزوین در چهار ماهه نخست سال ۱۴۰۴، با تولید بیش از ۲۳۰۰ تن گوشت بوقلمون، به جایگاه سوم کشوری در این صنعت دست یافت.

جایگاه سوم قزوین در تولید گوشت بوقلمون

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی رمضانپورمدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: این میزان تولید در حالی رقم خورده است که جوجه‌ریزی در واحد‌های پرورش بوقلمون گوشتی استان نسبت به سال گذشته ۲۴ درصد افزایش داشته است.

وی اضافه کرد: با توجه به توسعه واحد‌های پرورش سایر ماکیان، این استان در پرورش بوقلمون نیز جزو استان‌های پیشرو محسوب می‌شود.

مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: هم اکنون۲۴ واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت ۲۹۲ هزار قطعه در استان فعال هستند که ۳ واحد پرورش بوقلمون زیاران با ظرفیت ۱۵۶ هزار قطعه در سه فارم جداگانه، بزرگترین واحد پرورش بوقلمون کشور به شمار می‌رود.

وی همچنین از ورود ۲۱۳ هزار قطعه جوجه یک‌روزه بوقلمون گوشتی به سالن‌های پرورش استان در چهار ماهه نخست سال جاری خبر داد.

رمضانپورافزود: استان قزوین دارای یک واحد کشتارگاه بوقلمون و دو واحد پرورش بوقلمون مولد با ظرفیت ۱۴ هزار قطعه است. میزان جوجه‌ریزی در مدت مشابه سال قبل ۱۶۰ هزار قطعه بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار