کد خبر:۱۱۸۳۶۷۵

تولید گوشت مرغ در قزوین رونق گرفت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید ۵۳ هزار و ۵۸۰ تن گوشت مرغ در استان قزوین خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد حسین عطایی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در جلسه فرعی تنظیم بازار و امنیت غذایی استان قزوین با دستور کار تولید گوشت مرغ که در محل سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین برگزار شد اظهار کرد: میزان جوجه‌ریزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۲۳ میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه بوده، حدود ۲۲ درصد رشد داشته است.

وی ادامه داد: به طور متوسط ماهانه چهار میلیون جوجه‌ریزی در واحد‌های پرورش مرغ استان قزوین انجام شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، بیان کرد: جوجه‌ریزی در واحد‌های تولیدی استان قزوین تا ۲۲ مهرماه، سه میلیون ۹۵۳ هزار قطعه انجام شده که پیش‌بینی می‌شود این میزان تا پایان ماه‌جاری به چهار میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه برسد.

عطایی خاطرنشان کرد: در این مدت از این میزان جوجه‌ریزی انجام شده بیش از ۵۳ هزار و ۵۸۰ تن گوشت مرغ در استان تولید شده که از این میزان ۲۵ هزار تن در استان مصرف و مابقی به استان‌های همجوار ارسال شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار