به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، بهروز میرزایی صبح امروز در حاشیه بازدید توزیع مرغ در بازار چهارمحال و بختیاری در جمع خبرنگاران، گفت: توزیع مرغ گرم با گرید A از امروز در سطح استان آغاز شد.
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سه واحد کشتارگاه مرغ در استان فعالیت دارند، ادامه داد: یکی از واحدهای تولیدی گوشت مرغ از گرید B به گرید A ارتقا یافت است و انتظار میرود ۲ واحد دیگر هم خود را ارتقا دهند.
وی افزود: کشتارگاههای مرغ چهارمحال و بختیاری باید صادرات خود را با گرید A انجام دهند، زیرا در صورت صادرات با گرید B نمیتوانند با بازار مصرفی رقابت کنند.
میرزایی اضافه کرد: هماکنون روزانه ۵ تن سهم تولید مرغ با گرید A در چهارمحال و بختیاری است که درصورت استقبال مردم این میزان افزایش پیدا میکند.
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به تفاوت مرغ تولید با گرید A نسبت به مرغ گرید B، بیان کرد: در مرغ گرید A جگر، ریه و خونآبه داخل شکم مرغ به صورت خودکار توسط دستگاههای مربوطه تخلیه میشود و بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم به نفع مصرفکننده است همچنین بار میکروبی که ممکن بود در گوشت مرغ ایجاد شود، از بین میرود.
وی خاطرنشان کرد: قیمت مرغ تولیدی گرید A نسبت به مرغ گرید B موجود در بازار ۱۰ درصد افزایش دارد.