کد خبر:۶۹۶۰۲۶
مرکز آمار ایران اعلام کرد

تغییرات ۱۰ ساله تولید اقلام خوراکی برای هر ایرانی

مرکز آمار ایران متوسط تولید برخی اقلام خوراکی به ازای هر ایرانی در سال ۹۵ را نسبت به سال ۸۵ اعلام کرد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، براساس آخرین سالنامه آماری کشور، متوسط تولید گوشت قرمز ١٠ کیلو، شیر ١٢١، گوشتِ مرغ ٢٦ و تخم مرغ ١٢ کیلو در سال برای هر فرد ایرانی بوده است.

به طور متوسط در سال ١٣٨٥، برای هر ایرانی، ١٢ کیلو گوشت قرمز، ١١٠ کیلو شیر، ١٩ کیلو گوشت مرغ و ١٠ کیلو تخم مرغ تولید شده که در سال ١٣٩٥، به ١٠ کیلو گوشت قرمز، ١٢١ کیلو شیر، ۲۶ کیلو گوشت مرغ و ١٢ کیلو تخم مرغ در سال رسیده است.

بنا براین گزارش، میزان تولید گوشت قرمز کشور در سال ١٣٩٥، نسبت به ١٣٨٥، حدود یک درصد کاهش، میزان تولید شیر کشور در سال ١٣٩٥، نسبت به سال ١٣٨٥، ٢٥ درصد افزایش، میزان تولید گوشت مرغ در سال ١٣٩٥، نسبت به سال ١٣٨٥، ٥٢ درصد افزایش و میزان تولید تخم مرغ در سال ١٣٩٥، نسبت به سال ١٣٨٥، ٣٩ درصد افزایش یافته است.

در استان ایلام به ازای هر شهروند ایلامی ٢٩ کیلو گوشت قرمز، به‌ازای هر شهروند قزوینی ٣٨٩ کیلو شیر، به ازای هر شهروند گلستانی ٨٨ کیلو گوشت مرغ و به‌ازای هر شهروند قزوینی ٥٧ کیلو تخم مرغ تولید شده که این استان‌ها در کالا‌های مذکور بیشترین تولید را به‌ازای هر نفر جمعیت خود دارا بوده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار