آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۹۰۱۷

افزایش قیمت در 5 گروه کالایی/ گوشت قرمز و گوشت مرغ ارزان شد

گزارش هفتگی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در هفته منتهی به 30 خزداد 1393 منتشر شد.
افزایش قیمت در 5 گروه کالایی/ گوشت قرمز و گوشت مرغ ارزان شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، گزارش متوسط قیمت خرده‌فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به 30 خرداد ماه منتشر شده که براساس آن قیمت گروه‌های لبنیات، چای و روغن نباتی بدون تغییر، تخم مرغ، برنج، سبزی‌های تازه و قند و شکر افزایش و میوه‌‌های تازه، حبوب، گوشت قرمز و گوشت مرغ کاهش یافت.

 

همچنین قیمت تخم مرغ 6.2 درصد، برنج 0.2 درصد، سبزی‌های تازه 1.7 درصد و قند و شکر 0.2 درصد افزایش داشت. قیمت میوه‌های تازه 1.5 درصد، حبوب 0.1 درصد، گوشت قرمز 0.9 درصد و گوشت مرغ 5.4 درصد کاهش یافت.

 

 

*لبنیات و تخم‌مرغ

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت کره پاستوریزه معادل 0.1درصد نسبت به هفته قبل افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. قیمت تخم‌مرغ معادل 6.2 درصد افزایش داشت و شانه‌ای 78000 الی 92000 ریال فروش می‌رفت.

 

*برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج، بهای برنج داخله درجه یک معادل 0.3 درصد افزایش یافت و قیمت برنج داخله درجه دو ثابت بود. در گروه حبوب، بهای لپه نخود معادل 0.3 درصد کاهش داشت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.

 

*میوه‌ها و سبزی‌های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری شلیل و شبرنگ عرضه نمی‌شد و سیب قرمز و سیب زرد تخم لبنان و پرتقال درجه یک عرضه کمی داشت ولی سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آن‌ها از نظر کیفی در سطح پایینی قرار داشتند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره‌بار عرضه می‌شد.

 

میوه فروشی‌های سطح شهر اقلام مرغوب میوه و سبزی تازه را عرضه می‌کردند که در گروه میوه‌های تازه بهای سیب قرمز و سیب زرد تخم‌ لبنان به ترتیب معادل 13.0 درصد و 15.7 درصد، پرتقال درجه یک 22.2 درصد و گوجه سبز 0.3 درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 2.6 درصد تا 34.5 درصد کاهش یافت.

 

در گروه سبزی‌های تازه بهای سیب‌زمینی متعادل 5.5 درصد، پیاز 1.7 درصد و لوبیا سبز 0.6 درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 0.3 درصد تا 11.3 درصد افزایش داشت.

 

*گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش بهای گشت گوسفند معادل 1.2 درصد، گوشت تازه گاو و گوساله 0.5 درصد و گوشت مرغ 5.4 درصد کاهش یافت.

 

*قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته قیمت شکر معادل 0.4 درصد افزایش داشت و بهای قند، چای خارجی و انواع روغن‌نباتی ثابت بود.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار